11.11.2011

11/11/11

Hellurei,
Tässä tulis taas päivänasua, joka ei pääse kyllä näissä kuvissa yhtään oikeuksiinsa - Oli nimittäin tosi kiva! Tajusin, että loppukesästä ostamiani vajaamittasia housuja voi hyvin käyttää näin syksylläkin saapikkaiden kanssa, ja kivalta näytti. Ja tää asiahan ei millään tavalla ilmene näistä kuvista. Oon myös koittanu tottua tähän uuteen tukan väriin, ja paremmin menee jo kuin eilen. Laitoin tähän eilen illalla punakultasen hiusnaamion, joka vei sitä pahinta tuhkaisuutta pois. Tekis mieli laittaa tähän myös vaaleeta raitaa, mutta koitan nyt pinnistellä viikonlopun yli, ja kattoo miltä näyttää. Tuntuu nimittäin, että olis jo nyt vähän haalistunut !
Nyt alan suunnistaan salille ja siitä pikkuhiljaa viikonlopun viettoon:-) Tänään aion vaan olla kotona, koska huomenna on töitä, mutta huomen illalla mennään Mikon kanssa kunnon kolmen ruokalajin illalliselle, jonka hankin Citydealista vähän aikaa sitten, jeee:-) Mitäs teidän viikonloppuun sisältyy ?

4 kommenttia :

  1. Millasen naamion ostit ja mistä? :o Oliko kallis

    VastaaPoista
  2. Color Gloss nimeltään ja Prismasta joku 12€ :-)

    VastaaPoista
  3. luulen että hiusten väri haalistuu aika nopeesti ja raidat tulee esiin, koska ainaki ite kun oon värjänny kaupan väreillä niin aluks on tullut tosi tummat mut vähitellen oikeen sävyset :) ei mulla muuta :D paitsi että kiva blogi!

    VastaaPoista
  4. Heh, lisää hiustarinoita tulossa, en nimittäin malttanutkaan viikonlopun yli, ja seuraukset oli kohtalokkaat :-D siitä myöhemmin.. Mut kiitos:-)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)