17.1.2012

:--)

En oo päässy salille tässä nyt melkein viikkoon joten päätin että tänään zumbaillaan. Vaikkakin tosi vaikeeta sitä takapuolta vaan oli nostaa sohvalta tänään:-D Haluaisin jonkun uuden liikuntapelin Movelle, jossa olis vähän monipuolisemmin ohjelmia, alkaa nimittäin toi ainainen zumbailu tylsistyttään. Sen verran ykstoikkosta se tällä pelillä on! Täytyykin alkaa tutkia tota Moven pelitarjontaa:-)
Zumbailun jälkeen alko tekeen mieli hirveesti smoothiee, joten ei auttanu kun alkaa tuumasta toimeen. Lopputulos oli kylläkin lähempänä pirtelöö, johtuen ainesosien puutteesta:-D Superhyvää oli silti! Tähän tuli maitoo, vadelmia, puolikas banaani ja lusikallinen Aino-jäätelöö. Slurps!
Nyt pitäs vissiin alkaa tekee jotain koulutehtävää, mikä pitäs olla huomiseks palautettuna. Ja tietty olin täysin unohtanut! Miks mun kouluun panostus -projekti ei oo oikeen edenny ? :-D

6 kommenttia :

  1. Ei täälläkää etene kouluun panostaminen! :D Että sitä on liikkeellä.
    Mulla on Dance Star Party tai joku sellanen ja se on kyllä ihan hauska peli :D en oo ainakaan vielä kyllästyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä etten oo ainoo laiskimus;-) Ja kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Kuljetko sä kouluun autolla? Osaatko sanoa miten helppoa on löytää parkkipaikka? Kuinka lähellä parkkialue on koulua? Kiitos jos jaksatvastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse kuljen bussilla, mutta ilmeisesti koululta voi ostaa jonkun pysäköintiluvan ja koulun pihalla(?) sijaitsee kai ne parkkipaikat:-)

      Poista
  3. Hei kerro jos löydät jonkun kivan treenipelin movelle:)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)