29.1.2012

lauantai-illan asua

Yleensä jos oon lähdössä lauantai-iltana viihteelle, se tietää kiireistä laittautumista töiden vuoksi. Eilen oli taas yks niistä lauantaista. Ja mä inhoon sitä! Tykkäisin laittautua ihan rauhassa, meikkailla, kuunnella musiikkia ja sen sellaista. Todellisuus on yleensä pikanen meikin ja hiusten korjailu ja kaapista revitään vaan nopeesti jotain päällepantavaa. Se vasta onkin kivaa, kun vaatekriisi iskee siinä kohtaa, kun pitäis olla jo menossa. Niinkuin eilen. Noh, tällästä kuitenkin sitten päätyi päälle..


Tänään oon vienyt kirpparille kamaa ja muuten oikeestaan ollut vaan kotona. Salinkin jätin väliin, kun en yksinkertasesti jaksanut lähteä päivällä. Nyt tekisi mieli lähteä kävelylenkille, mutten todellakaan lähde tonne pakkaseen, jäätyisin varmaan pystyyn:-D En kestä yhtään noin kylmää ilmaa, mä niin odotan että se Tove Parka tulis nopsaan!

Tänään tiedossa vielä missikisojen katsomista. Oon aina tykännyt seurata noita kisoja:-) toivottavasti Sara Chafak voittaa, ihan hurjan nätti! Toinen lemppari on Sabina Särkkä. Aikooko lukijat katsella Miss Suomi kisoja tänään?

5 kommenttia :

  1. Ihana asu, tuo paita on todella nätti!

    Kisat katsottu, ensimmäistä kertaa omat lempparit pääsivät kolmen parhaan joukkoon ja täysin oikeassa järjestyksessä :)

    VastaaPoista
  2. Toosi nätti asu!! Olisi kiva saada enemmän sun ruokapostauksia! Ne kun on yleensä ollut niin herkullisia! Jotain ruokapäiväkirjaa vaikka kun niist saa niin kivoi vinkkei välipaloihin ym :)
    Mitä olet esim tänään syönyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitto, just tein ruokapostauksen ja aloin suunnitteleen ruokapäiväkirjaa:-D hhaha. Eli sekin siis tulossa pian:-)

      Poista
  3. No vähän kiva juttu! Niitä odotellessa.. ;)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)