30.1.2012

ruokajuttuja

Multa sillon tällön pyydellään juttuja ruokaan liittyen, niin tässä tulis muutamat herkut. Ekana kanakasviswok ..


 Eli ekana paistellaan kanat öljyssä ja ne maustetaan currylla. Sitten otetaan toinen pannu, johon heitetään pilkotut kasvikset(kiinankaalia, kesäkurpitsaa ja porkkanaa). Niitä sitten paistellaan öljyn kera noin viisi minuuttia ja maustetaan mustapippurilla, paprika- ja chilijauheella. Nyt voi halutessaan heittää mukaan myös cashewpähkinöitä. Lopuksi loraus soijaa ja kanat laitetaan sekaan. Tarjoillaan riisin tai nuudelin kera!


 
Nam NAm!

Toinen on sitten super helppo ja nopea iltapala. Ruis-mozzarellalämppärit eli lämpimät voileivät. Ensiksi levitetään ruisleipiin pestoa. Itse tykkään laittaa aikas reilusti:-D  Päälle pilkotut tomaatit ja mozzarellaraaste. Ripaus mustapippuria ja uuniin 200 asteeseen. Ja niin pitkäksi aikaa kun alkaa näyttää hyvältä, en muista ulkoa :-D

6 kommenttia :

  1. Voi nam noi ruislämppäri! Miksei mulle ole tullut mieleen tuollainen yhdistelmä lämppäreille :D meillä kun niitä syödään tosi usein, huomenna testaamaan noita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! ;-) Tulee tosi hyvää jos laitttaa vielä ripauksen valkosipulia

      Poista
  2. Oiiii sain hyvät vinkit kyllä nyt, kiitos! :)
    Asiasta hieman muualle, miten sun ihosi on noin kauniin näköinen? kerro sun kaikki tökötit mitä käytät siihen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti mun iho on toosi kuiva:-D! Mutta käytän vaan perusrasvaa, meikatessa sitten pohjana on lumenen double stay meikkivoide, johon on hieman sekoitettu lumenen heleyttävää päivävoidetta:-)

      Poista
  3. ruokapäiväkirjaa odotelleessa :))

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)