5.3.2012

sunny

Heissan! Olen tossa aika pian tai oikeestaan tosi pian lähdössä yhden Tyntsyn(;-)) kanssa kirjastokierrokselle ja sen jälkeen kahvittelemaan. Tämän näköisessä asussa olen reissun päälle lähdössä. Toi keli tuolla ulkona on mitä ihanin ! Ongelma tulee kuitenkin senkin kanssa heti vastaan, mulla ei nimittäin ole mitään rennompaa takkia tolle kelille. Vai voikohan sinne jo lähtee kevättakin kera hiihtelemään ? 


Eilen meillä oli ohjelmassa se yhden asunnon näyttö. Mutta siinä kävi aika köpelösti. Nimittäin kun oltiin menossa rapun ovesta sisään, välittäjä tuli vastaan ja ilmoitti asunnon menneen jo kaupaksi. Höh! Kyllä jäi harmittamaan kun ei päästy edes katsomaan. Noh, käytiin me sitten vähän kuin huvikseen yksi toinen asunto katsastamassa. Se oli kyllä monella tapaa hyvän oloinen, mutta meitä kumpaakin jäi vähän se pohjaratkaisu mietityttämään. Ja se, että siinä ei ollut ollenkaan parveketta. Toisaalta sijainti oli hyvä ja asumiskustannukset aika pienet. Mutta katsotaan nyt :-)


Hihii, postauksen loppuun vielä meidän pirteät tytöt. Aurinkoista päivän jatkoa kaikille ! :-)

10 kommenttia :

  1. oon jostain lukenu että mopsit on kovia haukkuun, onko teillä? jos, nii miten saitte sen pois?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Hilma haukkuu tosi vähän! Ei edes kun ovikello soi tai mitään, joskus ulkona vain muille koirille :-) Tipsu-mopsi Aada sitten haukkuu vähän enemmän ja kiellän vain tiukasti haukkumasta

      Poista
  2. Mäkin niin haluisin hankkia koiran ku muutetaan kesällä poikaystävän kaa yhteen :) Hän ei ehkä ole niin innostunut,mut olen kyllä tehnyt selväksi,että koiran otan jos haluan :D Onko tosi rankkaa? Miten aamuherätykset? Tai miten jotkut baari-illat jos ensin menee aloittelee ja sitten baariin jne,tulee aika pitkä aika koirilla olla keskenään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joskus jos on muutenkin kiireistä niin on se välillä rankkaa. Aamut meillä vie se joka lähtee kotoa myöhempään, yleensä Mikko. Ja aamusin tehdään meillä ainakin vain pieni kierros, niin että asiat saa tehtyä:-) Jos meillä on sellainen pitkän kaavan baarikierros, niin yleensä koirat on meidän äidillä hoidossa, tosin me ei kovin usein yhtä aikaa ulkona käydä !

      Poista
  3. En kestä mikä koirakuume tulee ku näkee noista kuvia, maailman suloisimpia <3

    VastaaPoista
  4. awwws noi koirat on ihan sika söpöjä <3! haluun tollasen :D!

    VastaaPoista
  5. Miks taas muutatte? :) Ja minne ootte aatellu muuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asutaan vuokralla ja mietitään nyt oman ostoa :-) ja Tampereelta etsitään

      Poista
    2. Ahaa okei cool :)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)