2.4.2012

ei toi oo kevät.

 Ihan hirveetä ! Tää takatalvi nimittäin. Täällä Tampereella on ainakin ihan hirveetä, ihan kamala lumimyräkkä meneillään ja motarilla autot on sikin sokin. En halua liikkua mihinkään ennen kun noi lumet on kaikki sulaneet. piste. Ei huhtikuun kuulu näyttää tolta.


No joo, ei auta valitus. Mutta taidan mennä nukkuu ja toivoa että aamulla herätessä kaikki on taas hyvin :-D Mukavaa viikonalkua vaan kaikillle !

8 kommenttia :

  1. Joo, on tänne tähän mennessä tullut joku 35 cm lunta... Kyllä pikkusen kiristelee jos joku helsinkiläinen itkee "takatalvesta", kun siellä on joissain paikoissa n. 5 cm lunta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps. Hyvä, että aamulla pääsi edes ovesta ulos. Niin kivaa.

      Poista
  2. Moikka! Tekisitkö postauksen opiskelustasi? Itse olen hakemassa ammattikorkeakouluun liiketalouden linjalle ja haluaisinkin tietää, että millaisilla papereilla hait, luitko/valmistauduitko miten pääsykokeisiin jne. :) Siitä olisi varmasti paljon apua!

    VastaaPoista
  3. Masistelen ihan samaa täällä ! :D Päätin myös että mä en aio liikkua pihalle jos toi samanlainen myrsky olisi jatkunut tällekin päivää, nyt näyttää toistaiseksi ainakin ihan hyvältä koska aurinkokin meinaa kurkistaa, mutta toi lumi......

    VastaaPoista
  4. Helsingissäkin on ihan liikaa lunta, ärsyttäää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, tässä vaiheessa vuotta sais lumet olla jo mennyttä, kiitooooos !

      Poista

kiitos kommentistasi :-)