6.4.2012

kuulumisia

Heissan! Alkaa itseänikin pikkuhiljaa nämä puhelinkuvat kyllästyttää, mutta nyt ei valitettavasti ole muuta :-( Mun kamera on uudella kämpällä, kun sen sieltä saan teenkin pientä postausta siitä :-) Siellä on nyt tälläkin hetkellä täysitohina päällä, kun keittiön välitilan laattaa vaihdetaan ja seiniä tasoitellaan.
Keskiviikko meni mulla aika rattoisasti, nimittäin PikkuApprossa. Pakkohan sitä oli vähän lämmitellä, kun parin viikon päästä suuntaan muutaman kaverin kera Helsinginkadun Approon :-D Eilinen menikin aika pitkälle siitä toipumisessa ja nyt muistona tapahtumasta on  takaisin palannut kurkkukipu. Jee. Raahauduin mä sentään salille eilen, mutta siinä sen päivän tekemiset taisikin olla.


Tänään oon sitten ahkeroinut koulutehtävän kanssa, käynyt salilla ja äitillä herkuttelemassa koko perheen voimin ja katseltiin me siinä siskon kanssa eiliset Salkkaritkin! Kyllä vain oli hyvä pääsiäisateria. Mutta yhtään suklaamunaa en oo vielä saanut, vähän tyhmää :-D

Nyt siirryn tv:n ääreen kattoon tän illan jännää Salkkarijaksoo ! Kivaa iltaa teille :-)

2 kommenttia :

  1. Oi että en oo ikuisuuteen kattonut tätäkään blogia kun en oo ite kirjotellut aikoihin ja nyt lähti taas innostus.. pitää prälätä muitakin postauksia :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)