9.4.2012

kämppää&remppaa

Me tosiaan tuossa keskiviikkona kirjoiteltiin paprut meidän uudesta omasta kodista ja siitä lähtien remppaa on tehty hullun lailla. Voisin nyt vähän kertoilla meidän tulevasta kodista ja rempasta mikä meillä on tekeillä !

Asunnon pohjapiirros on tässä. Tämän pohjan takia asunnon ostoa aluksi epäröitiin, mutta sitten alettiin pitämään siitä. Ihanaa, kun saa kerrankin ison makuuhuoneen eikä hukkaneliöitä pahemmin ole. 

Asunnon vanhat omistajat olivat juuri ennen myyntiä laittaneet koko asuntoon, keittiötä ja tietenkin vessaa lukuunottamatta, uuden laminaattilattian ja lasikuitutapetit. Keittiö ja vessa on rempattu vuonna 2010. Itse en ole mikään suuri lasikuitutapetin ystävä, joten se menee nyt vaihtoon. Keittiö ei ollut myöskään meidän kummankaan suosikki, mutta se on siisti ja ihan ok, joten siitä selvitään välitilanlaatan vaihdolla ja seinien maalaamisella. Olkkari ja makkari maalataan ja eteiseen laitetaan tapetti. Lopuksi vaihdetaan listat :-).

Tässä kuvia alkuvaiheesta, torstailta ja perjantailta ..


Ja tässä eiliseltä muutama ..


Harmi, kun ei tullut otettua kuvia ihan alkutilanteesta :/ Mutta kyllä tuo keittiökin vaan paljon paremmalta näyttää tuolla uudella laatalla, kuin vanhalla perus neliövalkoisella ! En malta odottaa, että päästään muuttamaan ja sisustamaan ;-)

10 kommenttia :

  1. ei vitsit tulee varmasti just ihana, paljon kuvia sitte! :)

    VastaaPoista
  2. Saako udella teidän remppabudjettia? Ei oo pakko kertoo :)

    Keittiöön saa helposti uutta ilmettä myös vetimiä vaihtamalla, samoin noihin kiinteisiin kaappeihin :)

    Tosi jännä toi pohja! Mut ihan kiva että on jotain erikoista :D Toi laminaatti on muuten ihanan sävyistä<3

    Vitsit kun tuli hirvee asuntokuume nyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remppabudjetti on vähän reilu 3000, mutta siihen kyllä sisältyy myös uusia huonekaluja:-) Vetimien vaihtoo ollaan kyllä mietittykin, vaikka toisaalta noi nykysetkin on ihan jees. Ja mä tykkään kans tosta laminaatista !! <3

      Poista
  3. Näyttääpäs tosi kivalta jo nyt! Onnea asunnosta. :--) Onko tuo Tampereella?

    Meidän edellisen asunnon pohja oli lähes samanlainen kuin tuo, ja vaikka aluksi sitä oudoksuinkin niin loppujen lopuksi tykkäsin siitä kyllä paljon! Ja koirakin tykkäs ku pääs juokseen asunnon ympäri. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha,mietittiin kans tota että koiratkin pääsee juokseen ympyrää :-D Ja kyllä, Tampereelta tämä löytyy:-)

      Poista
  4. kylläpä näyttää eri hyvältä toi keittiö nyt :). Lisää asuntopostauksia vaan! itsekin ollaan muuttamassa viimeistään toukokuun lopulla ensimmäiseen omaan paritaloasuntoon,joka on vielä rakenteilla. Täälläkään ei maltettais millään oottaa tuota muutamaa viikkoa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö näytäkin :-) Niin se aika aina matelee kun oikein odottelee jotain, mälsää ! :-D

      Poista
  5. Ostitteko te tuon yhdessä? Myönnettiinkö opiskelijalle helposti lainaa? Muakin kovasti kiinnostais oman asunnon hankinta, mutta mietin vaan sitä lainaa, koska mä olen vielä opiskelija. Mies on kyllä töissä, mut ei se olis sama asia, jos se ostais sen asunnon yksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä asunto on meidän yhteinen ja munkin tulot laskettiin laskelmiin mukaan:-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)