17.4.2012

pakkausta pakkausta pakkausta

Meillä näyttää nyt tältä. Ja pahvilaatikkovuoret senkun kasvaa. Oon tänään laittanut sekä varaston että vaatehuoneen muuttokuntoon. Ja aion jo alkaa laittaa olkkariakin pakettiin:-) Mä meinasin hukkua mun homman määrään eilen, joten siirsin ens maanantaista tenttiä eteenpäin. Hyvä niin, en oikeesti olis ehtinyt lukemaan siihen kunnolla, jos ollenkaan ! Nyt en malttais odottaa, että päästään tästä syvältä olevasta pakkausvaiheesta siihen kivaan uuden-kodin-laitto -osaan


Huomenna enkun tentin jälkeen jatkuu armoton pakkaus ja torstaina suuntaan kaverini kanssa Helsinkiin toiselle kaverille kyläilemään :-) Toivottavasti säät suosii, ollaan nimittäin menossa Helsinginkadun Approon illalla. Mutta palaillaan, heipsan !

8 kommenttia :

  1. Ihana pesä Hilmalla ja Aadalla<3

    VastaaPoista
  2. Koirat varmistelemassa, että tulevat varmasti muutossa mukana pakattavien tavaroiden joukossa :D

    VastaaPoista
  3. Aww ihanat koirat taas :D Tsemppiä pakkaamiseen ! En tiiä mitää kamalampaa :D Pari kertaa muuttanu ja hirveetä oli, mut sit on kiva ku on uudes kodis ja kaikki valmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tää kyllä hermoja raastavaa puuhaa! Toivottavasti menis vaan nopeasti ohi :-D

      Poista
  4. Voi ei miten suloisia haukkuja siellä onkaan!! :-)<3 Pakkaaminen on kyllä yks kamalimmista asioista mut hei, kyllä se siitä! :-)

    <3: Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :-)! meidän murut <3 Niin, eiköhän se tästä!! menis vaan nopsaan :-D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)