20.4.2012

LISÄÄ

Huh, kotona ollaan! Takana raskas, mutta mahtava Helsingin reissu ja Appro:-) Vaikkakin joku kanssajuhlija kehtas alkaa väittää meille, että Tampereella on poroja:-D Noh, kyllä Helsinki on kiva, mutta Tampere on koti!;-) Mutta ei siitä sen enempää ..

Huomenna suuntaan töihin ja sen jälkeen taas mukavista mukavampien muuttopuuhien pariin. Näillä näkymin ollaan aikataulussa ja muutto päivä on sunnuntaina ! Jes ! Ajattelin kuitenkin muistuttaa teitä, että kysymyspostaukseen on aikaa laittaa kysymyksiä vielä muutama päivä! Eli sunnuntai iltaan asti saa(ja pitää) laittaa vielä niitä kysymyksiä tulemaan!

Nyt kuitenkin heips ja mukavat viikonloput :-)

6 kommenttia :

  1. Moi. Tässä ois tällänen pieni ''palkinto'' sulle! :)

    http://andrevei.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  2. Viihdytkö kotona hyvin vai tykkäätkö käydä baareissa? Onko rankkaa omistaa koiria kun opiskelee ? :) koska haluaisit ekan lapsen ? :)

    VastaaPoista
  3. Mikä on sun lempiravintola, entä baari?ps.Ootko kadonnu johonkin : D?

    VastaaPoista
  4. Heii, kun hait tamkkiin, niin pääsitkö ekalla kerralla? luitko paljon? oliko koe vaikea ja minkälainen oli haastattelu? :) Voitko kertoa mahd. laajasti kaikesta tamkkiin hakemisesta ja pänttäyksestä ja kaikesta, oon ite hakemassa tradenomiks tamkkiin, ja jännittää vähän millaset pääsykokeet tulee, ja millaset materiaalit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hain viimevuonna tamkkiin ja pääsin heti lukeen liiketaloutta :) En oo kyllä mikään mallitapaus ton pänttäämisen suhteen, nimittäin aloin lukeen matskuja vasta parii päivää ennen. Hyvin meni kuitenki ja pääsin heittämällä sisään, eli älkää nyt mistään amk -pääsykokeista ressakko :DD

      Pääsin kuitenki myös mun 1-vaihtoehtoon kauppakorkeeseen ja siellä mä oon nyt :)

      Poista
    2. Joo mä pääsin ekalla kerralla ja luin mä aika paljon. Halusin niin sisään! :-D Tulos oli se, että ylitin pisterajat kymmenellä pointsilla :-) Sinne ei ollut ollenkaan haastattelua, ainoastaan pääsykoe, jota varten tuli ennakkomateriaalit nettiin muutamaa viikkoa etukäteen. Viime vuonna aiheena oli Stockmann-konserni ja sen vuosikertomus, aikasemmin on ollu mm. S-ryhmästä. Kokeeseen tuli kysymyksiä niistä matskuista, sen lisäks vähän matikantehtäviä, kuten prosenttilaskuja. Älä ressaa, luet vaan ne matskut hyvin, niin pääset kyllä sisään ! :-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)