29.5.2012

juhlavaatetusta metsästämässä

Viimeiset kaks päivää on ollu aika hmm omalaatuisia. Eilen olin lähdössä ulos koirien kanssa, niin äidiltä tuli pikku paniikkipuhelu. Siskon poikaystävän koira oli repinyt sen (täydellisen) yo-mekon kappaleiksi ja nyt tarvittiin nopeasti uusi mekko, sillä tänään olikin jo yo-kuvaus. Ja mun kuulemma tarvi lähteä makutuomariksi. Silloin kello oli abouttia rallaa puoli kuusi, joten eikun täyttä häkää siskon kanssa Ideaparkkiin. Siellä me sitten säntäiltiin liikkeestä toiseen mekon perässä. Ja kuten arvata saattaa, koot olivat lähes kaikista ihanista tyystin loppuneet. Noh, lopulta kuitenkin mekko löytyi, kun oli pakko !


Tänään olin tälläisessä asussa liikkeellä, tällä kertaa äidille sopivaa vaatetusta juhliin etsiessä kaupungista. Siinä on kyllä sellainen mamma, jolle ei tunnu mikään kelpaavaan. Eikä lopulta kelvannutkaan. Tosin aikataulukin oli suht tiukka. Huomenna aamulla uusi yritys, täsmäisku Veskaan tiedossa !

Haha, ja arvatkaa vaan onko mullekin tullut kriisi näiden juhlien vaatetuksesta. Toivottavasti mäkin nyt löytäisin sittenkin jotain uutta sinne !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)