1.6.2012

ajatuksia liikunnasta

Aloitin salilla käynnin syksyllä ja hyvin olen jaksanut käydä koko vuoden. Se on niin mahtava tunne, kun huomaa kehittyneensä. Silloin aloitin nimittäin ihan nollasta ja joissain laitteissa painot ovat nyt yli kaksinkertaistuneet, mahtavaa. Sen lisäksi jaksaminen on ihan eri luokkaa kuin ennen. Aikaisemmin yhdeksän tunnin työpäivät oli ihan hullun raskaita, eilen sellainen pitkästä aikaa ei tuntunut missään. Sen jälkeen hipsinkin suoraan salille !

Vähän aika sitten lisäsin lenkkeilynkin viikottaiseen ohjelmaan. Ennen vihasin lenkkeilyä, nyt se on jo ihan kivaa. Saa rauhassa miettiä asioita ja kuunnella hyvää musiikkia. Latasin puhelimeenkin sovelluksen, joka mittaa matkaa ja nopeutta, se on tosi motivoiva !


Tällä hetkellä motivaatio on tosi korkeella. Salilla olen lisännyt reenitehoa ja vedän itseni ihan piippuun joka kerta. Haluan tuloksia ! En tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta nyt tuntuu että mikään ei riitä :-D Pääasiassa varmaan hyvä. Nyt kun huomaa ulkoisia tuloksia, mitä salitreeni on tuonut, haluan vain lisää. Siinä mitä ennen olin täysin tyytyväinen (tai sitten välinpitämätön) kroppaani, nyt haluan muutosta moneen kohtaan. Kyllä siis nykyisessäkin kropassani pärjään, mutta pikku hionta siellä täällä ei olisi pahitteeksi. Harmi kun tämä todellinen motivoituminen tuli nyt, eikä alkuvuodesta, niin olisi voinut päästä siihen kunnon kesäkuntoonkin ..


Tiedän kuitenkin mikä on tervettä, enkä aio alkaa viettämään päiviäni salilla. Tänäänkin olen viettänyt välipäivää liikunnasta, samoin pidän huomenna(johtuen kiireestä tosin .. :-D) Osaan ottaa rennosti ja mitä tulee ruokaan, sen kanssa otan tosi rennosti. Terveellisyys on tosi jees, mutta herkuttelu on myös kerran tai pari viikossa täysin ok. Terkkuja vaan uunissa lämpeneville lankkuperunoille ja mozzarellatikuille.

Olen koittanut koko vuoden saada Mikkoa salille mukaan ja vihdoin sekin on alkanut lämpeemään ajatukselle. Olisi kyllä kiva saada tavallaan yhteinen harrastus :-) Mut joo nytten liikuntajuttujen parista herkkujen pariin, namii.

kuvat: we heart it

2 kommenttia :

  1. Sali on kyllä parasta! Ite on nyt puolen vuoden treenillä päässy kunnolla siihen kehittymisen makuun ja jos johonkin en saa painoja lisää niin siitä tulee automaattisesti "paska salipäivä." Itehän en tee laitteilla juuri mitään liikkeitä, vapaat painot on vaan paremmat. Suurin saavutukseni on varmaan kyykyn oppiminen ja siinä kehittyminen, kun alussa pelkkä 20kg tanko tuotti tuskaa nostaa, niin nyt pumppaan 65kg ja sataseen on tavoite :D Tsemppiä saliin! Ja lenkkeily kehittyy siinä sivussa kun peruskestävyys on kunnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit mikä saavutus sulla toi kyykky! Upeeta. Joo sali on kyllä koukuttavaa ! kohta taas menossa ;-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)