5.6.2012

Herkkukeitto

Yks mun lempparein ruoka on tomaatti-vuohenjuustokeitto. Niin helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea hyvää . Tästä keitosta on varmaan yhtä monta versioo kuin tekijää, tässä tulee mun versio, joka on muokattu hieman Pirkan versiosta. Näistä aineksista tulee about 4 annosta.

Laita 600grammaa paseerattua tomaattia kattilaan kiehumaan. Lohko 500-600 grammaa tomaatteja ja 1-2 valkosipulinkynttä ja heitä ne kattilaan paseeratun tomaatin joukkoon. Anna kiehua noin 5 minuuttia.



Kun tomaatit kypsyvät,  sillä aikaa on hyvä paloitella vuohenmaitojuustopötkö. Sitä tarvitset 200grammaa. Heitä juustoviipaleet keittoon sekaan ja anna taas kiehua noin 5 minuuttia.


Lisää sitten vielä pippuria, suolaa ja reilu desi kermaa. Ja vaikka ripaus oreganoakin. Lopuksi soseuta keitto sauvasekottimella.


Ja eikun syömään !


Kertokaa, jos teillä on vielä parempia versioita tästä :-) Olis kiva kokeilla !

4 kommenttia :

  1. Mulla on kanssa tomaatti-vuohenjuustokeiton teko to do -listalla! :) Se vaan on niin hyvää ja kevyttäkin. Resepti on jo katsottu, tuun sitten kertomaan oliko hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos reseptistä! Juuri viimeviikolla koitin tehdä tomaattikeittoa joka kuitenkin päätyi viemäriin (kokissa vika), joten nyt sitten tämä resepti menee ehdottomasti kokeiluun! =D Ja kuinka väärin voi mennä jos aineksissa vuohenjuustoa! =P

    -Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenjuuston kanssa mikään ei voi mennä pieleen ! :-D se sopii kaikkeen ;-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)