17.6.2012

viikonloppua

Jaahas, se olisi taas yks viikonloppu takana päin.Siihen on sisältynyt töitä, kavereita ja tänään koiranäyttelyä.

 Perjantaina käväisin ystävän kanssa yksillä (alla olevassa asussa) töiden jälkeen. Lauantaiaamuna taas töihin ja siitä kodin kautta kaverin tupareihin. Myöhään ei kuitenkaan voinut olla, kun tänään kello soitti jo kuuden jälkeen, kun oli lähtö Helsinkiin koiranäyttelyyn näkemään Hilman sisaruksia ja kilpailemaan :-)


Säät eivät aivan suosineet meitä Helsingissä. Kyseessä oli tietenkin ulkoilmanäyttely ja vettä tuli ihan hulluna tauotta. Istuinkin varmaan kolme tuntia retkituolilla sateenvarjon kanssa liikkumatta mihinkään:-D. Noh, olipa ainakin ikimuistoinen reissu. Ja tuli Hilmalle sentään menestystä :-)


Ensi viikonloppuna onlin jo juhannus ja meillä on tiedossa reissu Himokselle. Ollaan menossa isolla porukalla mökkeilemään. Ne onkin mun ekat useamman päivän kestävät festarit ikinä ! Odotan jo innolla että mitä tuleman pitää :-) Toivottavasti silloin säät suosii, vaikka kaverin kanssa joskus tossa just mietittiin, että viimeisin selkeä juhannus täällä meillä päin ainakin, on ollut vuonna 2007 :-D

Onko teillä jo juhannussuunnitelmat selvillä ?

2 kommenttia :

  1. http://www.mustijamirri.fi/musti_ja_mirri_tampere_hervanta_ip_102.html

    Ootteko menossa hervannan mustissa ja mirrissä järjestettäviin mätsäreihin? :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)