31.7.2012

29/7

Päätin tehdä vielä erikseen postauksen sunnuntain lookista, kun se oli kerran kuvattuna, sekä siitä brunssista jolla käytiin. Sunnuntai oli ihanan lämmin päivä, joten oli ihan unelma keli lähteä kaupunkiin syömään. Meillä oli ollut pitkään suunnitteilla testata joku brunssi, ja nyt oli täydellinen päivä toteuttaa suunnitelmat. Tämän näköisenä lähdin brunsseilemaan ..


Mentiin Hulluun Poroon. Siellä tarjotaan brunssia aamupäivästä iltapäivään saakka sunnuntaisin. Hintaa setillä on 19.90 per naama. Oli kuitenkin joka sentin arvoinen ! Tarjolla oli about kaikkea mitä voi kuvitella: hedelmiä, leipiä, makkaraa, kanansiipiä, katkarapuja, erilaisia kaloja, salaattia, jäätelöä ja kaikkea muuta mahdollista. Pitäisi siis löytyä jokaiselle jotakin ! Ja tosiaan, meitä säät suosi ja nautimmekin pitkästi brunssista aurinkoisella terassilla♥. Mikäs sen ihanampaa. :-)


Suosittelen siis kokeilemaan jos on brunsseilusta kiinnostunut ! Tulee taas vesi kielelle tätä kuvaa katsoessa. Ei jää tosiaankaan viimeiseksi kerraksi tämä kokeilu ainakaan minulle. :-)

2 kommenttia :

  1. oi ihana vinkki tuo brunssi! olen huomenissa muuttamassa tampereelle ja olen ehtinyt surkutella muista blogeista saamaani kuvaa tampereen huonosta brunssitarjonnasta... tämä menee kyllä testaukseen jo tulevana sunnuntaina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tampereelle ;) käy toki kokeileen, on kyllä kokeilun arvoinen!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)