13.7.2012

Bulgaria osa kaks

Bulgariassa tehtiin myös muutama retki. Yksi ehdoton, jota oltiin suunniteltu jo etukäteen, oli shoppailureissu Bourgasiin. Teimme sen itsenäisesti, vaikka olisimme päässeet halvemmalla matkatoimiston järjestämälle. Olimme niin malttamattomia, kun se olisi ollut vasta toisiksi viimeisenä päivänä, eikä myöskään haluttu ottaa sitä riskiä, että matkabudetit olisi jo tuhlattu siihen mennessä :-D Olimme katsoneet netistä tietyn ostoskeskuksen, johon halusimme ja sanoimme sen taxikuskille. Hän kuitenkin vei meidät tietämättömänä toiseen. Se ei kuitenkaan haitannut, nimittäin shoppailtua tuli tuollakin ihan kiitettävästi ! Tuolta löytyi mm Mango ja NewYorker ja ne taisivatkin viedä suurimman osan mun budjetista.


Esimerkkinä edullisista hinnoista esimerkiksi tämä. Iso jäälatte ja kunnon pala juustokakkua maksoivat yhteensä noin kolme euroa :-)

Toinen retki tehtiin Nessebarin vanhaan kaupunkiin, joka on yksi Euroopan vanhimmista kaupungista. Se paikka oli ihana ! Sinne menisin mielelläni uudestaankin. Ihanan tunnelmalliset ravintolat ja  kapeat kujat veivät sydämeni :-)



Loppuun vielä tunnelmia vikalta illalta, jolloin löydettiin mitä ihanin drinkki- ja ruokapaikka. Se sijaitsi ihan rannassa ja oli sisustukseltaan ihanan valkoinen.


Sen pituinen matka se :-) Vielä tulossa ostoksista omaa postausta, kunhan saan kaikki pestyä !

1 kommentti :

  1. Aivan sika ihania kuvia! Vitsi toi paikka on näyttäny upeelta ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)