12.7.2012

Sunny Beach

Viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt jo tovi, pahoittelut siitä :-) Palasimme Suomeen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, nukkumaan pääsin silloin viideltä. Ja edelleen on univelat kuittaamatta ! Joka tapauksessa eilinen meni aikalailla löhöillessä ja koomailemassa. Tänään olikin sitten jo työpäivä ja vaikka väsyttää hemmetisti, halusin uhrata vähän aikaa blogille nyt illalla:-)

Bulgariassa parasta oli se lämpö! Joka päivä lämpöasteet kohos yli kolmenkympin ja aurinko paistoi joka päivä. Suomi on ollut niiin masentava sen jälkeen :-D Ajattelin tehdä Bulgariasta muutaman matkapostauksen, koska kuvia on sen verran. Sitten teen vielä ostospostauksen, ostostelua tuli nimittäin ihan kivasti harrastettua.

Kuitenkin kaikki alkoi tästä. Helsingistä lähdettiin viime viikon tiistaina yhdeksän aikaan lentämään kohti Bourgasin lentokenttää. Siitä sitten bussilla Sunny Beachille..


Meidän päivät meni pitkälti allasalueella hengaillen. Allasalue oli muuten parasta meidän hotellissa. Muuten ei ole suoranaista kehuttavaa siitä hotellista :-D


Iltaisin lähdettiin sitten kiertelemään ympäriinsä. Katselemaan krääsäkojuja ja kaikennäköistä muuta. Meidän hotelli oli suhteellisen syrjässä joten joka päivä tuli käveltyä varmaan 5-10km, tuli siis ainakin hyötyliikuntaa harrastettua !


 Melkein joka paikassa oli jatkuva happy hour, eli sai kaksi juomaa kun tilasi yhden.


Syötyä tuli kaikenlaista: pizzaa, pastaa, salaatteja, pihviä, keittoja. Ja suoraan sanottuna oikein mikään ei ollut mitään superhyvää. Ihan ok, mutta ei erikoista. Voi olla toki, että kävi huono säkä ruokapaikkojen valinnoissakin. Erityismaininta kuitenkin pizzoille ja valkosipulileiville.

Kaiken kaikkiaan Sunny Beach oli aikamoinen bailumesta. Eli jos on lähdössä kaveriporukalla bilelomalle, niin sinne. Oma lemppari se ei kuitenkaan ollut. Mitään erityistä nähtävää ei ollut, ruoka ei ollut superia ja jotenkin se koko meininki siellä alkoi inhottaan. Kolme perättäistä kesää Bulgariassa on tosin ehkä tehnyt tehtävänsä ja olen vähän kyllästynyt :-D Hyviä puolia oli halpa hintataso ja hyvä shoppailu mahdollisuudet sekä mahtava sää. Ens kesänä en kuitenkaan suuntaa enää Bulgariaan !

Huomenna sitten kakkos osaa! Saa heittää kysymyksiä jos tulee mieleen.

11 kommenttia :

  1. et tietenkään suuntaa bulgaariaan vaan HOLLANTIIN!! häähäää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin teen ;-) sun kommenttis oli menny mun roskapostiin :-D !!

      Poista
  2. Vau, oot tosi kaunis kun sulla on hiukset ylhäällä ponnarilla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin ne asettuivat kunnolla :D yleensä en saa niitä millään hyvin! Mutta kiitos:)

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin sateiseen Suomeen ! Kiva kuulla Bulgariasta juttua, kun ite ollaan mietitty sitä yhtenä matkavaihtoehtona :) Ootko muina kesinä käyny missä päin? Ois kiva tietää jos oot käyny jossain ei niin "bailumestassa" kun Sunny Beach :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin oon ollut Varnan kultahietikolla. KYllä sielläkin juhlimismahdollisuuksia löytyy, mtta ei ihan niin paljoa kuin Sunny beachilla. Jotenkin siitä tykkäsin enemmän, hyvät sapuskat ja vähän rauhallisempaa:-) Nessebar on myös ihanan tunnelmallinen paikka, se on lähella Sunny Beachia. Jos sinne suuntaa niin pystyy hyvin tutustua kumpaankin kohteeseen.

      Joka tapauksessa Bulgaria on hyvä pienen budjetin kohde, koska hintataso on alhainen ja matkat sinne suht edullisia :-)!

      Poista
    2. Kuulostaa hyvälle, kiitos !:)

      Poista
  4. Heeip, mulla on älyttömän hyviä kokemuksia Bulgariasta ja nimenomaan Sunny Beach osiosta:) Se Kultahietikko vasta mummuparatiisi ja ihan mini olikin:DD Sunny Beachillä on kuitenkin elämää ja ostettavaa ja meillä sattu kyllä tosi usein hyvää ruokaa ja kivat hotellit, varsinkin vähän paikallisempi ruoka oli tosi hyvää..(se "kreikkalainen salaatti, kurkkukeitto ja lihapata) Myös ne rannat on hienot, tuntuu kun olis jossain kauempanakin kun 3 tunnin päässä suomesta:D Mutta makunsa kullakin:) mutta mulla on ollut 3 onnistunutta Sunny Beach reissua ja yksi onnistunut kultahietikko kokemus vaikka paikkana se ei oo ihmeellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on juuri kuten sanoit, makuasioita :-) Eri ihmiset haluavat niin eri asioita matkoiltaan. Siinä missä muut haluaa menoo ja meininkiä, toiset haluu vaan rentoutua. Mutta toi on kyllä ihan totta, että rannat on hienot ja välimatka Suomeen kivan lyhyt, ei tarvii niin kauaa puutua lentokoneessa :D Kiva kuulla että sulla on ollut Sunny Beachista hyviä kokemuksia !

      Poista
  5. Moikka paljonko hotelli+lennot makso per nuppi?:) Kuuluiko kuljetus hotellille hintaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mentiin finmatkoilla ja siihen kuului myös kuljetus. Muistaakseni maksoi noin 400 euroa, se oli joku tarjous silloin :-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)