24.7.2012

TALLINNAAN

Koska tänä vuonna ei Mikon kanssa yhteistä etelänmatkaa tehty, varattiin me kuitenkin pieni miniloma :-) Ens kuun lopussa lähdemme viikonlopuksi Tallinnaan ! Viimeisestä Tallinnan matkastani on vierähtänyt lähemmäs kymmenen vuotta ja Mikolla kuulemma vähintään saman verran, joten eiköhän se ollut jo aikakin sinnepäin suunnata :p Yövymme vanhassa kaupungissa hotellissa nimeltä Bern ja matkaohjelmaan kuuluu mm shoppailua, rentoilua ja hyvin syömistä.

Viimeksi kun olin Tallinnassa, olin tosiaan yläasteella. Ja nyt mulla ei ole harmainta hajua minne sitä kannattaisi oikein suunnata :-D Tai no mitä nyt pikkuisen olen Googletellut. Eli jos teillä lukijoilla on mielessä hyviä ravintoloita, shoppailupaikkoja tai mitä tahansa missä kannattaisi käydä, niin saa vinkkailla ! :-)

3 kommenttia :

  1. Meette ainakin sinne Kristiine Keskukseen! Sinne pääsee bussilla/taksilla ja se on tosi iso paikka :) Mä en viimeks kerenny käydä siellä, niin pitää lähtee elokuussa vielä uusiks :D

    VastaaPoista
  2. Piti kanssa kehua tota Kristiine keskusta! Siellä on mm. New Yorker, Tally Wejl, Mohito, Zara jne.. Viru keskukselta sinne maksoi taksi n. 5 €.. Hyvä paikka kyllä :) Ja jos baareissa olette menossa käymään niin kannattaa käydä Münt nimisessä baarissa, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Sisään sinne taisi maksaa noin 8 € ja lähes kaikki juomat maksoivat euron :D

    VastaaPoista
  3. Kannattaa käydä Rocca Al Mare nimisessä kauppakeskuksessa, paljon vaatekauppoja ja kenkäkauppoja peräkanaa. Ilmaisella bussilla pääsee kätevästi perille, bussit lähtee satamasta (aikataulut lukee ostoskeskuksen nettisivuilla)!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)