29.8.2012

uutta takkia ja kuulumisia

Taisin joskus kuun alussa mainita, että tilasin trenssin. Jeps, tässä se on, peräisin Mango Outletista. Hintaa tällä oli 50 euroo ja tykkään tästä paljon :-) Klassinen takki, jonka ainakin pitäisi mennä monta vuotta.


Tää viikko on mennyt koulussa, töissä, uudella salilla(joka on ihan lähellä, jee!) ja kotona. Perusarkea siis ! Oon alottanut treenailunkin taas vähän kovemmilla otteilla, huomennakin oon päättänyt herätä ennen koulua salille. Ihan ennen kuulumatonta tämmöselle aamu-uniselle. Mutta kun viime aikoina on homma vähän lipsunut niin pakko se on ottaa härkää sarvista oikein kunnolla.

Ylihuomenna lähdetään Mikon kanssa sinne Tallinnaan ja oon niin innoissani :-D On kuulkaas semmoista HC-shoppailua luvassa, ettei mitään rajaa. En oo shoppaillu ton takin lisäks ollenkaan koko elokuussa, oon tarkoituksella kiertänyt vaatekaupat kaukaa. Viikonloppuna siis saattaa päästä piru irti tai jotain. Kaiken lisäks odotan hotellissa yöpymistä ja hotelliaamupalaa, ihania ravintoloita ja kahviloita . Toivotaan nyt vielä että säät suosii.

2 kommenttia :

  1. Eikä, ollaan yhtäaikaa siis Tallinnassa :) en malta oottaa et pääsen Zaraan! Millä laivalla menette?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ollaan :-) Sitä mäkin odotan !! Mennään Baltic Princess:illä

      Poista

kiitos kommentistasi :-)