20.8.2012

wknd

Perjantaina kirjoittelin, että kivaa kun alkaa viikonloppu, kun se tietää aina jotain pientä säpinää. Noh, tää viikonloppu oli kaukana säpinästä :-D Kaikilla kavereilla tuntui olevan jotain menoa, joten mä vietin viikonloppuni pääasiassa töissä ja telkkarin edessä. Tuli tosiaan katsottua telkkaria/leffoja enemmän kuin varmaan koko kesänä. Ja syötyä herkkuja enemmän kuin laki sallii!

Perjantaina syötiin hyvin; ulkofilepihviä, lankkuperunoita ja sienikastiketta ♥. Sain ohjeen siihen mummulta, se kun tekee maailman parasta sienikastiketta, mutta jostain syystä en ihan yltänyt mummun tasolle. En tainnut muistaa ohjetta ihan kokonaan. Ihan hyvää oli silti !
 

Eilen katselin telkkarista MasterChef Juniorin avausjaksoa. Ja miten ihana ohjelma se oli ! Ne lapset oli niin taitavia ja ihania. Hymyilin varmaan koko ohjelman ajan. Sen jälkeen sainkin lukea Iltalehdestä, kuinka joku asiantuntija haukkuu ohjelman aivan lyttyyn. Että ohjelma voi olla kilpailijoille vahingollinen ja kuinka kritiikki romuttaa unelmat. Siinä kohtaa mua alkoi kyllä ärsyttään. Eikö lapsienkin kuitenkin joudu kohtaamaan pettymyksiä elämässään ? Mun mielestä siinä ohjelmassa kohdeltiin lapsia lapsina, kaikki saivat paljon kehuja ja pudonneetkin voittivat palkinnon. Ja ne kaikki lapset oli niin innoissaan itse kokemuksesta ja siitä kuinka pitkälle olivat kuitenkin päässeet. Ihme holhousta mun mielestä.

Katsoiko kukaan muu eilen MasterChef Junioria? Mä ainakin aion jäädä seuraamaan ! :-)

9 kommenttia :

  1. Joo en kans tajua mikä haloo tosta junior masterchefistä tuli ku mun mielestä niille annettiin tosi hyvin palautetta ja vie palkinnot:) no aina löytyy valittajia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tuntuu kyllä täältä Suomesta löytyvän.. Mikään ei oo koskaan hyvin :-D

      Poista
  2. Mä katoin kans ton Junior MastenChefin, en tajuu mite ne pikkuset voi olla niin hyviä !! Ja mun mielestä siitä on valitettu ihan turhaa, ja just tänää luin olikohan iltasanomista missä niitä kilpailijoita oli haastateltu nyt jälkeepäi ja ne sano et oli tosi hyvä kokemus eikä mitekää rankka ja et kaikki oli hyviä kavereita keskenää siellä :) Aion kyl jäähä seuraa sitä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihan turha haloo, en kyllä hetkeekää uskonut että ne lapset olis siitä kärsineet! Se on kyllä niin ihana ohjelma ja ne lapset hullun taitavia :D!!

      Poista
  3. Moikka, olisko sulla myydä vanhoja tamkin kirjoja, esim. perspektiv på affärsvenska ja tulos kirjaa? voisin ostaa jos sulta löytyy etkä enää tarvitse? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti noita ei ole :/ mutta enkun ja matematiikan kirjat on, et jos niitä tarviit niin huikkaa

      Poista
  4. Vielä en ainakaan noita, mutta todennäköisesti 2 periodilla:) laitan sulle viestiä sitten:)

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä ihana ohjelma eikä tosiaankaan lasten kohtelusta/arvosteluista pidä kitistä. :D Niillehän oltiin tosi kivoja eikä tosiaan mitään sellasta touhuu (sanaharkkaa tms) ku siinä aikuisten versiossa. Ja siis ihania lapsia tosiaan! Sellasia oikein symppiksiä ja osaavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Ne lapset on niin ihania! Ja valmistaa niitä ruokia ku mitkäki ammattilaiset. Viimeksi joku glaseeras(?) jotain siinä. Miten ihmeessä sen ikäset tietää mitä se tarkottaa ku mullakaan ei oo harmainta hajua :-D !!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)