26.10.2012

friday

Terkut talvisesta Tampereesta ! Mulla on ollut tänään vapaapäivä koulusta. Oli ihana nukkua vähän pitempään ja alotella aamua rauhassa. Vaikkakin mun kohdalla rauhallinen aamu tarkottaa yleensä sitä, että huomaan iltapäivän tienoilla, etten oo saanu mitään aikaseksi ;-D Vähän sillä tavalla kävi tänäänkin. Mulla oli suuret suunnitelmat saada aamun ja aamupäivän aikana reenattua ja tehtyä yhtä kouluhommaa. Hah. Aamulla oli paikat niin jumissa eiliseltä salikäynniltä, että jätin reenailut suosilla väliin ja nukuin vähän pidempään .. Sitten kun heräsin, kävin koirien kanssa ulkoilemassa, söin aamupalaa ja lueskelin blogeja. Siinä kohtaa kello olikin niin paljon, että piti alkaa valmistautua lähtöön. Että jäi se kouluhommien tekokin sitten välistä !


Lähdin puolenpäivän jälkeen kaupunkiin, äidin työpaikalle auttaan yhdessä jutussa. Ulkona oli kyllä ihanan raikas pakkaskeli(ja kylmä!!). Ei ihan peruslokakuinen sää. Ihan kun ois ollut joku tammi tai helmikuu. Vähän aika sitten tulin kotiin ja nyt sitten katselin tota kouluhomma. Edelleen haluisin vältellä sitä, vihaan Exceliä !! Kai kohta täytyy vähän yrittää alotella.

Meillä on täällä kotona muuten hieman kylmä. Mun näpit on ihan jäässä, kun kirjoittelen tätä. Tänne vaihdettiin just uudet ikkunat, ei oo vissiin mennyt ihan eristykset kohdilleen. Kovempia pakkasia odotellessa.

Nyt odottelen kaveria, lähdetään kaupunkiin syömään :-) Ehkä tässä odotellessa voisin kattoo tota exceliä. Tai sitten en.

7 kommenttia :

  1. Ompas söötti koira :) Sulla on muuten aivan ihanan väriset hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kattelin tota kuvaa, että nnäyttäääpäs ne kaameilta:-D juurikasvu tulee tossa paljon enemmän esiin, kun todellisuudessa. Mut kiitti kuitenki:)

      Poista
  2. olettekos päättäneet jo miten teette pikku mopenkanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo eiköhän me semmonen oteta:D

      Poista
    2. Ää en kestä !! Semmone pien on niiiin söpö <3

      Poista
    3. ihanaa! otat sitten heti 1000 kuvaa pikkusesta ja ai että jeee!!! :) niin kauhee koira kuume, vaikka itella onki vasta 6 kk shelttipentu kotona! :)

      Poista
    4. Niinhän se on söpö :D<3 Otan otan !!! :-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)