29.10.2012

INSPIRATION

Vihdoinkin ! Tänään on se päivä, kun Inspiration on avattu kaikille. Tätä on niin odotettu :-) Kysessä on siis Suomen suosituimman blogiportaalin Indiedaysin uudistus, jossa on mukana 300 blogia, omani mukaan  lukien. Nyt Suomen parhaat blogit löytyvät yhden sivuston alta ja uusimpia postauksia on todella kätevä selata. Oon niin ilonen, että saan olla tässä mukana :-) sivustolle pääset tästä


Kuvissa on eilisen asua, joissa kävin siskon kanssa Naisday messuilla. Messut oli aika tylsät, suoraan sanottuna. Mutta tulipahan käytyä ja osallistuttua kaiken maailman arvontoihin. Nyt alotellaan kouluviikkoa ja ajattelin tsempata, viime viikko meni vielä vähän lomavaihteella.  

Ei oikein tekstiä synny, joten hyvä lopettaa tässä kohtaa :-D Mitäs teidän viikkoon?

4 kommenttia :

  1. Ite palasin tänään lomalta kouluun, vähän vaikeuksia mut eiköhän tää tästä lähe <: ja onneks nyt on paljon helpompi jakso !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alku on aina vaikee:-D hyvä että on helpompaa, mullaki vähä onneksi:-)

      Poista
  2. Onnea että pääsit mukaan tohon juttuun :)! Miten se koiran hankinta? :) mulla on kamala koirakuume mut vuokraisäntä ei halua koiraa tänne, pitää viel yrittää jutella sille :) miten teillä ku asuitte vuokralla? Suostuiko heti? :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos <3 Kyllähän me se nyt otetaan ! Me asuttiin sellasessa talossa, missä oli kaikki vuokrakämppiä ja koiria sai olla :-) Mutta se toisaalta riippuu paljob vuokraisännästä, että mitä se tykkää

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)