28.10.2012

iltoja

Arvatkaa miten mulla menee excelien kaa ? OON NIIN HUONO. Vihaan tota ohjelmaa. Meille on annettu ihan hirvee kasa tehtäviä siitä, tiistaina on deadline ja niitä on ihan hirveen kiva tehdä kun ei osaa. Tää ilta on vaan väännettävä niiden kanssa, huomenna kun ei oikein ehdi. Noh, teen just niin paljon kun osaan ja jaksan.


Meillä on edelleen vähän pähkäilyt meneillään koiran ottamisen suhteen. Oltiin jo vähän niin kun päätetty ottaa se, mutta mietityttää edelleen pari asiaa. Osa lähipiiristä on sitä vastaan. Kahdessa on kuulemma ihan tarpeeks hommaa. Te joilla on kokemusta, kertokaa. Miten sujuu ulkoilut kolmen koiran kanssa ? Ja jos halutaan joskus lähteä reissuun, voi olla vaikeaa löytää hoitopaikkaa kolmelle. Mäkin kuitenkin tykkään niin paljon matkustella.Toisaalta meidän koirat on ainakin mun mielestä aika helppoja tapauksia, niin uskoisin kolmannenkin siinä menevän. Mutta mutta, pitää nyt miettiä loppuun asti.

Nyt kuitenkin palailen Excelin pariin, että joskus saan ne sitten valmiiksi !

4 kommenttia :

  1. hmm, vaikeiden asioiden kanssa pähkäilet :) itse olen sitä mieltä, että jos pärjäätte 2 kanssa, niin kyllä 3:kin menee :) varsinkin kun molemmat koirat (ainakin ulospäin) näyttävät hyvinvoivilta ja hyvin koulutetuilta :) Ja en usko että kasvattaja suosittelisi teille 3:tta koiraa, jos ei olisi varma siitä että teillä on resursseja hoitaa koiraa:)Kaverini kertoi juuri, että ainoa haaste 3 koirassa on se, miten hihnalenkillä kuljetaan (hänen 2 aikasempaa koiraa ovat aikamoisia rähjääjiä) mutta kunnon koulutus kaikille 3 hihnalenkkeilyyn niin kyllä se on yhtä helppoa kuin 2:kin kanssa. Lisäksi on olemassa hihnoja, jotka on tarkoitettu 3 koiralle (eli 1 hihna joka jakautuu 3 :) Tsemppiä pähkäilyihin, uskon että teette oikean ratkaisun, mikä se sitten onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tsemppaavasta kommentista :-)! Tuo kolmelle tarkoitettu hihna voisi olla hyvä idea, varsinkin jos koiria lähtisi yksin kuljettamaan. Katsotaan, mihin tulokseen lopulta tullaan:-)

      Poista
  2. No mun mielestä varmaan saattaisikin pärjätä, mutta kuitenkin sinä käyt koulussa ja ilmeisesti sinun miehesi töissä niin riittääkö teillä sitten huomio jokaiselle koiralle. Ja mielestäni mihinkään kerrostaloasuntoon ei kyllä kovin montaa koiraa kannattaisi ottaa, vai onko teillä iso asunto? Jos on esimerkiksi vaan kaksio niin ehkä kuitenkin se kaksikin on jopa liikaa tai ainakin ehdoton maksimi. Mutta MIKSI te haluaisitte vielä kolmannen koiran? Alkaako tulla ikävä pentuvaihetta? Tuntuu, että heti kun teidän yksi koira kasvaa vanhemmaksi ja pentuvaiheesta ohi niin otatte uuden koiran :D Tai siis ihan näin ulkopuolelta katseltuna! Kannattaa kummiskin ajatella, että kolme koiraa vie triplasti aikaa verrattuna yhteen ja jokaiselle koiralle kuitenkin pitää olla aikaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuntomme ei ole mikään kovin iso, mutta en ole kokenut että meillä olisi kuitenkaan tilanpuutetta:) Koirat ovat kuitenkin sen verran pienikokoisia. Oikeastaan pentuvaihetta ei ole ikävä - se ollaan jo pariin otteeseen lyhyellä aika välillä koettu, se on suhteellisen raskasta aikaa. Uskon kuitenkin, että ulkopuolisen silmästä se vaikuttaa juurikin tuolta :-)

      Mietimme vielä tarkasti kaikki nämäkin asiat, kiitos ajatuksia herättävästä kommentista !

      Poista

kiitos kommentistasi :-)