25.11.2012

lauantai

Lauantaina käytiin Mikon kanssa pitkästä aikaa leffassa ja samalla tietty herkuttelemassa. Leffaksi valittiin siitä huolimatta, että edellinen osa oli kummankin mielestä täyttä kuraa, Twilightin viimeinen osa. Pakkohan se viimeinenkin osa oli nähdä ! Ja mä jopa tykkäsin tästä vikasta jossain määrin, ei sekään tosin mikään mahtava mestariteos ollut, mutta Kristen oli mun mielestä vähän skarpannut näyttelijäsuorituksessaan ja tehosteet oli upeita. Ihan kelpo pätkä kaiken kaikkiaan :-) Tälläisenä olin liikkeellä .. Vaikka eniten olis tehnyt mieli vetää uggit jalkaan ja joku super mukavana neule päälle, panostin bleiserin ja kiilakorko saappaiden verran.


Ennen leffää käytiin Flamessa syömässä. Siellä oli iloiseksi yllätykseksi ihan mahtava tarjous meneillään, kaksi samaa annosta yhden hinnalla. Päätettiin sitten ottaa yhteinen alkupala ja kummallekin kanateriaki burgerit. Oli kyllä herkkua :-)


Tänään täytyy sitten palata arkisten asioiden pariin, nimittäin ryhmätyön kirjoittamiseen. Plaa. Oliko teillä hyvä viikonloppu :-) ?

6 kommenttia :

  1. Onpas herkullisen näköistä ruokaa!

    VastaaPoista
  2. Oho, eihän tollasia 2 annosta yhden hinnalla tarjouksia oo ollut kuin facediilillä, Grouponilla ja semmosilla ennen. Hyvä tarjous siis!

    Mua jäi häiritsemään, että mitä noi pökkylät kuvassa on? Siis noi paneroidut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niimpä !:) Oli kyllä hyvä tarjous

      Siinä on kanaa ja katkarapuja ;-D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)