19.12.2012

loma ja ale:-)

 Tänään kävin tekeen vuoden vikan tentin ja siitä alkoikin noin kolmen viikon loma koulusta! Jee:-)! Loppu viikko painetaan duunia, sen jälkeen on hyvä viettää joulua. Tentin jälkeen poikkesin Hennesillä alemyynneillä uusien alusvaatteiden toivossa. Alusvaatepuolelta lähti lopulta mukaan vain yhdet rintsikat, koska omaa kokoani ei pahemmin ollut tarjolla:/ Hennesillä pyöriessäni tajusin taas, ettei mun kyllä kannata niiltä vaatteita tilata, ellei sitten tilaa jotain super upeeta. Nyt oli taas samoja sekä paljon kivempia juttuja alessa liikkeessä kuin mitä tuli tilattua viimeksi. Koska mä opin? Yksi upea paita oli liikkestäkin siis pakko kotiuttaa.


Hennesin jälkeen poikkesin hakemaan kiinalaista. Mun on tehnyt sitä jo pitkään mieli ja nyt loman kunniaksi viimein sellaista itselleni hain. Mukaan lähti kanaa hapanimeläkastikkeessa.. parempaakin olen syönyt, mutta hyvää kuitenkin ♥
Ja alkoihan se ale nettikauppojenkin puolella. Booztilla alessa mm noi ylläolevat ihanuudet! Itsekin menen tästä nyt täyttelemään ostoskoria :-D Voi voi. Tästä Booztiin ..

 
 sisältää mainoslinkkejä

1 kommentti :

kiitos kommentistasi :-)