22.12.2012

tavoitteita & toiveita vuodelle 2013

Kohta vaihtuu taas vuosi ja sen kunniaksi tein pienimuotoista suunnitelmaa ensivuodelle. Tänä vuonna on tapahtunut vaikka mitä kivoja juttuja, ollaan mm. ostettu asunto, oon saanut hieman matkustella ja uusia perheenjäseniäkin on tullut :-) Ensi vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä !

Elämäntavat


Olen mielestäni elänyt viimeaikoina suhteellisen terveellisesti. Salilla tulee käytyä 3-4 kertaa viikossa ja ruuan terveellisyyteen kiinnitän huomiota. Huono juttu on se, että viime aikoina on tullut vedeltyä iltaisin ihan liikaa herkkuja, kuten sipsiä ja dippiä. Ollaankin nyt vuoden loppuun asti sipsilakossa :-D Tavoite olisikin syödä herkkuja jatkossa vain kerran viikossa. Jos jollain on ideoita, saa heitellä napostelu/iltapalaehdotuksia sipsien tilalle! Sali treenailua jatkan ainakin samaan tahtiin ja kesäksi tietysti tavoitteena kesäkunto ;-)

Matkustelu


Matkustelu on niin kivaa. Haluaisin todella tehdä sitä enemmän! Keväälle on tiedossa ainakin kaksi matkaa, jee!:-) Ensimmäisenä on tiedossa koulun puolesta neljän päivän reissu Tukholmaan. Tukholma on niin ihana kaupunki, ja viimeisestä kunnon reissusta on kulunut jo ihan liikaa aikaa. Myöhemmin keväällä olisi tarkoitus mennä Hollantiin, vaihtoon lähtevän ystävän luokse. Haaveilen myös loppu kesän matkasta Kreikkaan, saa nähdä toteutuuko se toive :-) Mahdollisuuksien mukaan!

Työ/koulu


Tavoitteena on tietenkin hyvät arvosanat koulusta. Aika hyvin oon tsempannut tänä syksynä koulun suhteen, ja sillä linjalla pyrin jatkamaan. Kesällä haluaisin päästä uuteen, koulutukselleni sopivampaan työpaikkaan:-) Tarkalleen en vielä tiedä, millaista hommaa haluaisin tehdä ja pidänkin kaikki ovet avoimina!

Siinä muutamat tavoitteet ensi vuodelle multa. Millaisia odotuksia teillä on ensi vuodelle?:-)

3 kommenttia :

  1. Todella samanlaisia tavoitteita myös mulla vuodelle 2013 (: erityisesti liikuntaan haluan panostaa ja valmistuminen on myös edessä 2013 alkuvuonna, joten siihen täytyy panostaa täysillä :)

    VastaaPoista
  2. Naposteluehdotuksia ensiks, (dippi) ja vihannekset, sit perus viinirypäleet, banaani, mandariini, omena, pähkinät, rusinat ja näin :)
    Mulla ois tavoitteena päästä johonkin kivaan paikkaan kesätöihin ja sitte liikkua enemmän ! :)

    VastaaPoista
  3. Sinä tulla minua katsomaaaaaan :) <3

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)