19.1.2013

dreaming

Mä olen joissain asioissa vähän liian innostuvaa sorttia. Etenkin mitä tulee matkustamiseen ! Ollaan alustavasti puhuttu, että mentäisiin loppuvuodesta Thaimaahan. No mähän oon selaillut jo moneen kertaan matkatoimistojen sivuja läpi sopivaa kohdetta etsien, hotelleja myöten. Voi mua, voi olla pitkä vuosi edessä :-D Eikä mitään ole edes lyöty lukkoon. No haaveilu on kivaa !

Mulla on toiveissa paikka, jossa on paljon erilaisia ruokapaikkoja, jonkun verran ostosmahdollisuuksia, upea ranta ja  iltaelämää, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tässä kaksi kohdetta jotka on tällä hetkellä kärkisijoilla ..


kuvat: Finmatkat


kuvat: aurinkomatkat

Eli Phuket ja Hua Hin. Kumpikin niistä vaikuttaa juuri sellaiselta kohteelta, jossa viihtyisin paremmin kuin hyvin ! Jos jollain teistä on kokemuksia näistä paikoista, saa kertoa :-) Tai jos jollain on mielessä joku muu hyväks koettu Thaimaan kohde, saa kertoa siitäkin.

Onko teillä suunnitteilla matkoja tulevalle vuodelle ?

9 kommenttia :

  1. Thaimaa kuulostaa hyvältä,olis ihana päästä jo aurinkoon! :D

    Lähden ens kuussa luokkaretkelle Brasiliaan pariks viikoks ja syyslomalla olis tarkoitus lähtee taas San Franciscoon..Mieluiten lomailisin aina! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä Brasiliaan luokkaretkelle ?! :-D Ei paha. San Franciscokaan ei kuulosta kovin pahalta. Pidä kivaa ;-D

      Poista
    2. Meillä paperipuolella tehdään aina neljäntenä vuonna isompi reissu johonkin kauas,viime vuotiset kävi Kiinassa ja Filippiineillä,joten luonnollisesti me ei voitu lähtee samaan suuntaan xD

      Poista
  2. Oi, Thaimaahan olisi maailmaan mahtavinta päästä! :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta!
    Mä meen kesälomalla Etelä-Italiaa kierteleen ja sitten syyslomalla lähetään käymään Jenkeissä. Sitten, jos suht halpoja matkoja löytyy, niin vuoden päästä keväällä Balille tai just Thaimaahan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole yhtään kateellinen noista sun suunnitelmista .. empä !! ;-D No pidä oikeesti kivaa !

      Poista
  4. Oi vitsi Thaimaa! Ois niiiin ihana!!

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti matka järjestyy!
    En ole ite käynyt Thaimaassa, mutta kaveri kävi vasta eikä oikein tykänny Phuketista. Tietty jos sieltä käy jossain muualla niin sitte mutta muuten kuulemma aikamoinen turistirysä.

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)