11.2.2013

Ruotsin reissu pt 2

Keskiviikko aamu alkoi tosiaan kivasti kello 5.30. Ennen seiskaa poistuttiin laivasta ja lähdettiin käppäilemään kohti Slussenin Tunnelbana-asemaa. Siitä sitten matka jatkui hotellille, jonne vietiin matkatavarat. Voin kertoa, että sellainen koomaväsy oli siinä kohtaa päällä, mutta olin niin innoissani Tukholmasta :-) Hotellilla alettiin kamujen kanssa tutkimaan nopeinta reittiä keskustaan, Gallerian-ostoskeskukseen tarkalleen ottaen. 

Keskustassa tarvottiin menemään ihanassa räntäsateessa.. Käveltiin varmaan pari kertaa ympyrää ennen kuin löydettiin perille. Karttaan ei jaksanut keskittyä :-D En tajua miten hölmöjä silloin oltiin, seuraavana päivänä kun kaikki löytyi jo niin helposti. Perillä oltiin ysin aikoihin ja ehdittiinkin juomaan kahvikupposet ennen kauppojen aukeamista :-)



Kierreltiin Gallerianissa noin yhteen asti. Ja siinä kohtaa mun ostossaldo oli Mikon tuliainen ? vaan ?? Ei vaan löytynyt oikein mitään tai sit olin tosi nirsolla tuulella. Olin tosi pettynyt Topshopiin ja BikBokiin. Kiertelyn jälkeen oli aika mennä koulujuttujen pariin kuuntelemaan suomalais-ruotsalaisesta kauppakamarista sekä  Suomen suurlähetystöstä. Sen jälkeen mentiin takaisin keskustaan ja tehtiin täsmäisku Zaraan. Vihdoin tarttui mullekin jotain mukaan sillä reissulla ! :p


Monen tunnin kiertelyn jälkeen olin aivan naatti. Olisin halunnut mennä suoraan nukkumaan. Kaverit halusivat kuitenkin mennä istumaan iltaa johonkin ravintolaan ja saivat minutkin houkuteltua matkaansa. Mentiin Hard rock cafelle, mutta siellä meille kerrottiin että saataisin jonottaa pöytää 45 minuuttia. Päätettiin jatkaa matkaa ja mentiin johonkin pubiin, joka lopulta osoittautui oikein kivaksi paikaksi :-) Se oli mukavan täynnä, kun telkkarista tuli Ruotsin peli. Mutta fiilis oli ainakin katossa !

Torstaina ohjelmassa oli vielä sisustus&valomessut. Siellä oli ihan hauska katsella kaikkea jännää..


Vielä yksi osa tästä reissusta tulossa :-)

4 kommenttia :

  1. Tosi kivoja kuvia olet napsinut! Tukholma on vaan niin ihana kaupunki, en vaan ole itse moneen vuoteenn käynyt siellä ja olisikin taas jossain vaiheessa kiva päästä sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyllä minustakin niin ihana. Kiitos :-)!!

      Poista
  2. Mistä toi sun huivi on?:)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)