22.2.2013

Ruotsin reissu pt. 3

Meilkein unohdin tämän Ruotsin matkan vikan osan. Katsotaan muistanko koko reissusta enää mitään :-) 

Viimeisenä päivänä ennen laivalle lähtöä ehdimme vielä käydä kaupungilla, sekä vierailla Tukholman Vanhassa kaupungissa. Siellä oli juuri niin kaunista kuin muistelinkin. Kapeita kujia, tunnelmallisia pikkuputiikkeja ja kahviloita ja kauniita rakennuksia. Siellä olisi viihtynyt pidemmänkin tovin!


Silloin ei onneksi räntää tullut taivaan täydeltä, kuten edellisenä päivänä. Mutta ihana sohjo oli silti maassa <3 Sukat olivat litimärkkänä ja pelkäsin saappaani menneen piloille. Onneksi eivät menneet, mutta kumisaappaat olisivat todella olleet paikallaan !


Turistit.

Alkuillasta alkoi sitten paluumatka.  Se tehtiin Viking Line Isabellalla. Reissu sai mitä parhaan päätöksen, päästiin nimittäin vihdoin buffettiin !! Siinä tuli todellakin syötyä herkkuja koko rahan edestä. Lisäksi palvelu oli todella hyvää: toinen kavereistani oli todella allerginen pähkinälle, ja tästä syystä ei voinut syödä lähes mitään jälkiruokaleivoksista. Ystävällinen tarjoilija sanoi käyvänsä kysymässä keittiöstä,jos hän saisi jotain muuta jälkiruokaa niiden tilalle. Ja sieltähän tuli tajuttoman herkullisen näköinen creme brulee :-)



Nams!

Sellainen reissu se siis oli. Tukholmaan on kyllä päästävä pian uudestaan :-)

1 kommentti :

kiitos kommentistasi :-)