28.4.2013

2009-2013

Multa toivottiin hetki sitten postausta siitä, miten mun tyyli on kehittynyt vuosien varrella. Ajattelin toteuttaa tän postauksen kunnon kuvasarjana, sillä näinhän siitä parhaan kuvan saa :-)  Kuvat on ainakin suunnilleen aikajärjestyksessä, lähtien kesästä 2009, jolloin täytin 18 :-D Toivottavasti kukaan ei järkyty tosta sen aikasesta tyylikkyydestä ! pissis ..


.. Mut voisko joku palauttaa mulle noi hiukset ?! Kattokaa ny vaikka tota ekaa kuvaa. Nykyään paksuus on varmaan puolet tosta :-D Miks ?
 
 

Parit kuvat tuli vahongossa kahdesti mutta eihän anneta sen häiritä :-)?  Sanoisin että tuo kuvien alkuvaihe oli aika lailla sitä oman tyylin hakemista. Vuoden 2009 loppupuolella aloin seuraamaan blogeja ja sain niistä paljon inspistä. Pikku hiljaa olen löytänyt sen oman tyylin. Omaa tyyliä kuvailisin nyt klassiseksi, pienellä särmällä. Sen paremmin sitä en osaa kuvailla. Siihen kuuluu bleiserit, paitapuserot, neuleet. Ballerinat, huivit, saapikkaat ja farkut. Värit laidasta laitaan. Kultaiset yksityiskohdat. :-) Niistä asioista mun tyyli on tehty.

7 kommenttia :

  1. ooh noi kukkamekot! sun tyyli on kyllä koko ajan ollu kiva mut paranee silti uudempii päin:) tykkäilen kyl muutenkin tosi paljon sun pukeutumisestas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa vähän lyhyt tuo mekko kyllä on ;-D kiitos paljon ! :-)

      Poista
  2. Ihana postaus! :) Todella, todella mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. kivoja kuvia :)

    p.s. blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)