27.4.2013

Hollanti pt. 4; Rotterdamii

Viimeisenä Hollantipäivänä hengailtiin ympäri Rotterdamia. Sää oli mitä ihanin tuona päivänä. Aurinko paistoi ja lämpöasteet kipusivat parhaimmillaan pariinkymmeneen asteeseen! Voi että mun tuli ikävä tuonne näitä kuvia katsellessa ♥. 


Iitu yritti kumartua kuvasta pois. Hyvin meni ;-)

Käytiin jollain maatilalla kattomassa kaikkia söpöjä kotieläimiä.


Ja käytiin kävelyllä järven rannalta. Sieltä näkyi nätisti Rotterdamin keskusta :-)


Myöhemmin lähdettiin keskustaan pyörimään. Käytiin vähän kaupoilla ja sen jälkeen otettiin suunta kohti Iitun hehkuttamaa sushimestaa, jonne meillä oli pöytävaraus. Olin odottanut sitä koko vierailun ajan, eikä tosiaankaan tarvinnut pettyä !


Voihan nam! Kidutan tässä itseäni kirjoittamalla tätä postausta nälissäni. Mutta siis, homma meni tuolla niin, että listalta sai rastittaa viisi asiaa tilaukseen. Listalta löytyi kaikkea sushista misokeittoon ja friteerattuihin katkarapuihin. Ja huom, lista oli pitkä ! Ja viisi asiaa sai rastittaa yhteensä kuusi kertaa. Eli tosissaan sai syödä juuri niin paljon kuin jaksoi. Me vedettiin itsemme aivan ähkyyn ja päästiin kierrokselle neljä. Sillä hetkellä aateltiin, ettei varmaan tarvitse syödä sushia hetkeen :-D Koko lysti maksoi muistaakseni 26 euroa + juomat. Ei paha ollenkaan mielestäni ! Voisiko tämäkin tulla Suomeen ? Esim Tampereelle ?

Siinä oli tän reissun postaukset. Hollanti oli tosi kiva paikka ja sinne on päästävä toistekin! Erityisen kivan matkasta teki kuitenkin loistava matkaseurani ja matkaoppaani Ida, kiitos vaan♥.

6 kommenttia :

  1. aah! tuli kyynel silmään! -ida

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirtsakka takki! näyttää kivalta paikalta Hollanti :) pitäis varmaan itekkin matkustaa sinne suuntaan joskus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, mäkin tykkään tosta tosi paljon:) se on tosi kiva! Kannattaa

      Poista
  3. Ihania kuvia ja tosi viihtyisän näkönen paikka! :) Voi nainen kun sää oot taas ollu niin kauniina ja tyylikkäänä!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)