16.6.2013

kesäasuja

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty tähdellä(*).

Mun piti alunperin postailla jotain ihan muuta, mutta kun minä lahopää unohdin kameran muistikortteineen autoon ja auto ei nyt satu olemaan pihassa niin ei saada kuvia :-) Päätin sitten tehdä pitkästä aikaa muutaman kollaasin, tällä kertaa ne ovat aika kesäisiä. Kaikki tuotteet ovat Booztin valikoimasta* ja joukossa on todellisia alelöytöjä!


Tälläisessa asussa voisin kuvitella meneväni vieraaksi esimerkiksi rippujuhliin tai vaikka kesähäihin. Rippijuhliin olenkin muuten suuntaamassa huomenna (postauksen tein lauantaina) mutta asuni ei ole valitettavasti läheskään näin kivan näköinen. Jäi suunnittelu nimittäin vähän viime tippaan, joten niillä mennään mitä kaapista löytyy.. tai oikeestaan mitä siskon kaapista löytyi. Lopputuloksen näette sitten myöhemmin!


Ah, tämän asun värimaailmaan ihastuin todenteolla. Tai oikeastaan ihastuin koko kokonaisuuteen ! Vaatekaapissani ammottaisi vielä maximekon kokoinen aukko. Ja se pitäisi tosissaan paikata ! Pitäisiköhän laittaa juurikin tuo tilaukseen nyt kun se olisi alessa? Vai mitä mieltä olette, onko se liian juhlava arkikäyttöön vekkiensä vuoksi?


Tämä asu ei ehkä ole ominaisinta minua hapsuineen ja sandaaleineen, mutta mikä ettei, tuossa mekossa voisin kuvitella kulkevani kesähelteillä. Todella rento kokonaisuus mielestäni :-)


Tässä sitten vielä oikein räväkkä asukokonaisuus esimerkiksi illanviettoon. Tuollaista pystyraitapaitaa olen etsiskellyt jo jonkin aikaa ja aina kun kiva on tullut vastaan, niin tietenkin koot ovat olleet loppu. Harmi kun sytyin suohon kuosiin vähän myöhässä, sillä Hollannissa muistan nähneeni Zarassa juuri täydellisen sellaisen ja kokojakin olisi ollut :-( Mitä mieltä olette tuosta mallista? Onko jollain tuota(Veromoda), onko kivan näköinen päällä?

Kertokaahan mikä näistä on teidän lemppariasu :-)

Booztille pääset tästä ..

2 kommenttia :

  1. Ompa nättejä kollaaseja! :) Rakastuin tohon ylimpänä olevaan kesäjuhlien mekkoon <3. Aivan ihana! Ja tuo maximekko ehdottomasti tilaukseen!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla että tykkäsit :-) Munkin mielestä se on tosi kiva. Ihana nude sävy:-)!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)