17.7.2013

17/7

Hei vain! Kuten sanoin, otatutin tänään kunnon asukuvat. Nää on otettu aamulla, ennen töihin lähtöä ja voi että kun väsymys paistaa naamalta :-D Mä oon nykyään tosi laiska aamusin. Päälle vedän ne vaatteet mitä ekana käteen sattuu, naaman sudin kuosiin parissa minuutissa ja hiukset vedän suttunutturalle. Eilen sitten satuin katsomaan peiliin töiden jälkeen ja mietin, että huomenna vois jopa avata silmät, ennen kuin menee vaatekaapille. Mietin asun jo illalla mielessäni etukäteen ja tällaista päätyi päälleni ..


Mielestäni tosi kiva kokonaisuus! Ja fiiliskin oli parempi, kun tiesi vähän panostaneensa. Meikkiin en edelleenkään uhrannut muutamaa minuuttia enempää aikaa, mutta jaksoin sentään hiukset suoristaa. Tuota Hollannista ostamaani valkoista bleiseriä olen käyttänyt ihan liian vähän. Se on niin kiva !


Tiedättekö, kuinka ihan pikku jutut voi tehdä päivästä paljon paremman? Tänään niitä on ollut mulle kiva asu, sekä aamulenkillä vastaan tullut nainen. Hän kehui kuinka mulla on tosi kauniita koiria! Miten ihanasti sanottu kolmesta suhteellisen vilkkaasta ruttukuonosta! Se kommentti jäi mieleen koko päiväksi :-) Nyt suuntaan taas ulkoilemaan niiden kanssa, sen jälkeen salille. Heipsan!

7 kommenttia :

  1. Ihana yhdistelmä noi farkut ja bleiseri! :) Jotain tuon valkoisen bleiserin tyyppistä etsiskelen itsekin – toivotaan, että osuu jossain vielä yhtä täydellinen kappale eteen! ;)

    VastaaPoista
  2. Missä te käytte yleensä koirien kanssa lenkillä?:) Saanko muuten kysyä että minkä viitekoron valitsitte asuntolainaan? pitäisi nyt itse mennä pankkiin ja haluaisin tietää varmasti kumman ottaa, euribor 3kk vai 12kk :) ei tietenkään ole pakko vastata jos menee liian yksityiskohtaiseksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä lähialueella, esim lähipuistossa:) meillä on tosta väliltä;-) oma mielipiteeni on, että 12kk ei kantsi ottaa :-D

      Poista
  3. Oijoi, onpas kovin kaunis ja tyylikäs asu!! :)

    VastaaPoista
  4. Sun pitää ehdottomattomasti pitää tuota bleiskaa enemmän ;) Ja vitsit miten hienot farkut!!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)