21.7.2013

Viimesempäälle

..Nää kuvat nimittäin. Halusin perjantaina kovasti ikuistaa illan asuni, mutta se oli vähän hankalaa ilman kuvaajaa. Tässä kuitenkin muutama kiireessä napsastu kuva. Perjantaina vietettiin kahden kaverini synttäreitä. Taas kerran tosi hauska ilta. Ei voi muuta sanoa, kuin että mulla on ihan parhaita kavereita!! Harmi, että kesä loppuu ja kaikki lähtevät taas ympäri Suomea opiskelemaan, eikä heitä näe taas niin usein. Ilo irti siis vielä kun voi!


Eilen otettiin toosi rennosti täällä kotona. Katottiin varmaan viisi tuntia How I Met Your Motheria sekä yksi True Blood jakso. Oltiin siis tooodella aikaansaavia. Suurin saavutus tais olla kaupassa käyminen. Tänään ajattelin harrastaa jopa vähän liikuntaa ja voisi tän asunnonkin laittaa vähän nätimpään kuntoon.

Ensi perjantaina lähdetään Kaunasiin viikonloppu reissuun. Jee :-) Tajusin vasta tällä viikolla, että pakkaaminen saattaa olla vähän haastavaa, kun on pelkät käsimatkatavarat messissä. Esim nesteiden(lue: kosmetiikkatuotteiden) kanssa. Täytyy koittaa olla luova :-D

Mutta nyt lähden haukkaamaan happea. Kivaa sunnuntaita kaikille♥

10 kommenttia :

  1. Asu näyttää todella kauniilta! :)

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana asu :) Miten teillä on muuten mennyt 3 koiran kanssa?:) onko lenkkeilytys hankalaa? onko vaikeeta kuljettaa kaikkia samaan aikaan autossa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-) Ihan hyvin on mennyt. Lenkkeily toki hankalampaa kuin kahden kanssa, mutta ollaan koitettu tehä pidemmät reissut erikseen kahden/yhden kanssa niin kaikilla on mukavampaa. Ei oikeestaan ole autoilu vaikeaa, menevät joko kaikki perässä tai sitten sylissä ja kuljetuskopassa:-)

      Poista
  3. Onpa nätti tuo valkoinen pitsitoppi! Kyllähän kuvat onnistui ihan hyvin ilman kuvaajaakin. :) Itse tilailin juuri ebaysta langattoman kaukolaukaisijan, saa nähdä saako sillä otettua parwmmin asukuvia silloin, kun ei ole kuvaajaa paikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :-) Mullakin on kaukolaukuaisija, langallinen tosin ja sen kanssa kuvailu on vähän sellaista säätämistä, että en yleensä edes jaksa aloittaa hommaa :-D Jossain kohtaa tosin kyllä käytin sitä aika ahkerastikin .. :-)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää asu vaikkei erikseen kuvaajaa ollutkaan :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)