25.9.2013

ripset / kuvia / lihaton lokakuu

AArgh! Mikä ihme tätä bloggeria vaivaa? Eilen jätin postailut sikseen, sillä blogger muutti mun kuvista totaalista pikselimössöö. Ja hermohan siinä meni. Tilanne ei oo muuttunut, mutta halusin silti postailla! Kai kestätte näitä huonolaatuisia kuvia? vai näkyykö ne teille sellaisina?

Jee mulla on ripset!! Nää on niin kivat. En halua enää luopua näistä, joten taisin jäädä heti koukkuun. Tässä kuvia niistä, ekalta ja tokalta päivältä, ilman meikkiä ja sen kanssa..


Eikö tuokin ihan erilaisen ilmeen silmiin? Mun mielestä nää on just eikä melkein. Tarpeeksi luonnolliset, mutta silti näyttävät!


Yllä muutamia kuvia viime päiviltä: 1. lasipullocolat ja Gorgie Shore. / 2. Ihania kukkia. Tekevät kodista heti kauniimman. / 3. Koirien päät tilttas. / 4. Lounasta jääkaapin jämistä. Silti niin hyvää :-) / 5. Kynttilöitä on jo ahkerasti polteltu. Ulkona on niin hirmu kylmä!



Viimeisenä kuva mun keitoksista :-D Siinä on kasvissosekeittoa tuloillaan.  Tuli ihan oikeesti hyvää.

Oletteko te kuulleet lihattomasta lokakuusta? Kuulin siitä tänään kaveriltani ja hetkenpäästä olinkin tutustumassa siihen liittyvään ryhmään facebookissa (Docventuresin lihaton lokakuu). Äsken siihen sitten liityin! Aion toteuttaa tämän kuukauden kuitenkin omalla tavallani. Aion olla ostamatta kotiin mitään lihavalmisteita. Aion syödä kananmunaa sekä maitotuotteita, ehkä vähän myös kalaa. Koulussa syödessäni en välttämättä toteuta tätä, koska koulun kasvisvaihtoehto ei aina ole kovin.. sanotaanko houkuttelevaa. Onneksi koulussa syön korkeintaan kahdesti viikossa.

Oon tästä hommasta tosi innoissani! Tänään jo mietin päässäni kaikkia reseptejä ja ruoka-aineita mitä haluaisin kokeilla. Homma tulee oleen mulle varmaan suht helppoa, sillä en muutenkaan hirveästi punaisesta lihasta välitä. Kanaa toisaalta taas tulee syötyä useita kertoja viikossa. Ajattelin, että olisi kiva laittaa tänne viikottain kaikkia kasvisruokia, mitä on tullut syötyä :-) Kaikista pahin tulee varmaakin olemaan viikko 42, kun olen töissä taas toimistolla.. mutta eiköhän se siitä! :-D

Lähdettekö te haasteeseen mukaan?

14 kommenttia :

  1. Maailman sulosin toi koirien kuva! Niin söpö! Ja mä en ees pahemmin tykkää koirista :´D
    Laita ihmeessä reseptejä !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tytöt on niin söpöjä :D♡ joo toki!

      Poista
  2. Muokkaa kuvat esim picmonkeyssä png muotoon! :) sillon ne on paremman laatusia täällä blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä oonkin tehnyt niin mut nyt varmaa täytyy tehä kaikille kuville samoin! :/ kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Tosi nättejä kuvia !

    VastaaPoista
  4. Mistä toi ihana tarjotin on?

    VastaaPoista
  5. Hei :) Ollaan hankkimassa koiraa tässä lähiaikoina, ja mopsi on aika vahvalla sijalla :) Tarviiko ne paljon liikuntaa/tai kuinka vähällä ne pärjää? tarviiko käyttää usein pihalla aikuisena, kun on kuitenki varmaan aika pieni rakko :) Jaksaako mopsit esim. 5 kilsan lenkkejä? Onko ne kauheen haukku herkkiä tai muuten arkoja koiria? tuleeko toimeen muiden koirien kanssa?:)

    VastaaPoista
  6. Moikka:) meillä on kaksi mopsia ja ne on liikunnan suhteen tosi erilaisia. Toinen kävelis loputtomiin, toinen on aika laiska. Näin aikuisiällä viedään yleensä 4krt päivässä ulos, ei kovin pitkiä lenkkejä. Luonteeltaan ne on tosi iloisia ja sosiaalisia ja haukkuvat vähän!:)

    VastaaPoista
  7. Ripset tekevät kyllä niin paljon silmiin. Musta ainakin tuntuu, että mulla tulee ihan totaalinen muutos ripsenpidennyksistä. Omat ripset on kuitenkin niin suorat ja taipumattomat, etteivät ne näytä miltään ripsivärilläkään.

    Ja tuosta kuvan rakeisuudesta. Nämä eivät edes näytä pahoilta verrattuna mun viime postauksen kuviin. :D Kuvat näyttivät koneella vielä ihan ok, mutta ladattuani ne bloggeriin muuttuivat ne täysin pikselimössöksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekevät :-D Aluksi tuntui että näytän ihan eri ihmiseltä. Varmasti kauhea shokki jos nämä nyt vain ottaisi pois! Bloggerilla on jotain ongelmia.. Hermo menee :-D Mä muutin uusimpaan postaukseen kuvan .png muotoon ja taisi laatu ainakin vähän parantua!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)