29.9.2013

Time just seems to fly but the memories remain

Hemmetinmoinen viikko takana päin! Oon ollu jotenkin ihan hajalla, pienetkin vastoinkäymiset on tuntuneet maailmanlopulta. Kai teilläkin menee joskus yhtä huonosti? Esimerkiksi eilen kun olin lähdössä töistä, muutama minuutti ennen sulkemisaikaa pompsahti pari ihmistä vähän katselemaan valikoimaa. Sori nyt mut mun mielestä se on aika epäkohteliasta, kun huomaa liikkeen olevan menossa kiinni niin tulee sinne sitten vain pyörimään, ilman mitään tavoitetta. Noh, joka tapauksessa sen vuoksi myöhästyin bussista ja päässä kiehui .. Ja ajattelin että ilta menee pilalle, kun oli sovittua menoa ja muutenkin kiire. Onneksi universumi oli tällä kertaa mun puolella ja ehdin lopulta  keskustorilla bussiin johon pitikin!

Loppu ilta meni jo paremmin, käytiin kamuni kanssa katsastamassa Millerit. Ja oli hiton hyvä !! Sai tosissaan nauraa. Suosittelen käymään katsastamassa, jos ette ole vielä ehtineet :-) Tänään taas aloitin päivän reenillä ja sen jälkeen lähdettiin Marusekiin sushibuffaan josta olin taas kerran niin innoissani. Maha oikein kurisi ja sitten tuli taas vastaan "maailmanluokan vastoinkäyminen". Paikka oli täynnä ja jonoa oli pari seuruetta. Mietin siinä, että miksi me tyhmät emme olleet varanneet pöytää.. Onneksi odotus oli lopulta vain parikymmentä minuuttinen ja niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa.. Kannatti tälläkin kertaa!


Vedin pahimman luokan sushiöverit! Niin parasta :-D Sen jälkeen suunnattiin jälkkärille mun sisarusten synttäreille. Täydellinen lopetus siis raskaalle viikolle! Huomenna alkaa uusi samanmoinen kivalla 11 tunnin päivällä. Mutta yritän pitää positiivisuuden mukana! :-)

Kivaa viikkoa teillekin! Tsemppiä♥

11 kommenttia :

  1. Heei mikä ihme sushibuffa?? Miksen oo kuullu vaikka oon syönykki tuolla !? :D Nam!

    Ja mistä toi paita/toppi? Upee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmoinen on marusekissa sunnuntaisin!:) nam tosiaankin! Paita löytyi Seppälästä. Sieltä tekee välillä löytöjä nykyään!

      Poista
  2. I know the feeling. Itsellä muutama viimeinen päivä mennyt niin vastustavasti. Toivotaan että huomenna olisi parempi päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä inhottavaa :/ toivotaan todellakin!!

      Poista
  3. Ihana ihana laukku!

    VastaaPoista
  4. Mitenkään tähän postaukseen liityyen niin varo koirien kanssa lenkillä kalkussa joku heitellyt tänään myrkkypaloja :'( toivottavasti näet tämän pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En asu kalkussa mutta siskoni kyllä, jolla koiria!! Kiitos tiedosta!

      Poista
  5. Oih! Itsekin rakastan sushia <3 Voisin syödä sitä lähes joka päivä! Hyvänä vinkkinä sulle olisi Watami sushi, siellä on lounas aina jtn 9 euron luokkaa! :)

    VastaaPoista
  6. Watamissa oonkin usein kavereiden kanssa käynyt, mutta lounasta en oo ikinä kokeillut. Onko sekin buffet tyyppinen?:) sushi on liian hyvää!!:D <3

    VastaaPoista
  7. Hahhaa, mahtavaa että tulin blogiisi nyt, nimittäin sushin himo kasvoi hurjaksi ja kaikeksi onneksi olen menossa lounaalle sushipaikkaan. Ai nam :D

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)