4.9.2013

vapaata

 Tässä kun viettelen toista vapaapäivää putkeen, on ehtinyt kuvailemaankin kaikennäköistä. Pikkuisen on jo aika käynyt pitkäksi ja ihan mielelläni menen huomenna töihin, hah.


Jos jotain positiivista Mikon poissaolosta pitää hakea, on ollut kivaa tehdä just sitä ruokaa mitä huvittaa! Tänään kokkailin avokadopastaa. Namskis.


 Löysin Hennesiltä söpöjä sukkia :-D Löytyy myöskin harmaana, mutta ovat juuri pesussa. Nää on ihan parhaita esim ballerinoissa ja muissakin kengissä, joissa ei halua sukkien näkyvän.


Hennesiltä tilaamani bikinit Thaimaan matkaa ajatellen. Turkoosi on varmasti nappivalinta ruskettunutta ihoa vasten. "Enää" alle kolme kuukautta reissuun!


Kirppispöytä varattu! Ensiviikon perjantaina vien tavaroita Bonukselle ja tässä osa niistä. Muistuttelen siitä vielä lähempänä.


Salilla on käyty ahkerasti.  Nyyh, tänään vikaa kertaa Elixialle, viihdyin siellä niin hyvin. Ensiviikolla taas uudelle salille reenailemaan. Tänään kuitenkin vielä kahvakuulaan!


Laitettiin mulle tyveen astetta tummempaa sävyä ja nyt tykkään! Melkein ostin viikonloppuna ruskean värin hiuksiin, mutta sitten näin hyllyssä juuri sellaisen, tuhkaisen, sävyn mitä olin tyveä ajatellen etsinyt tuloksetta. Inhosin, kun aiemmin tyven väri taittoi joissain valossa punertavaan. Mulla on selkeesti jäänyt teiniaikojen punaisista hiuksista traumoja :-D


Martta. Välillä niin rasittava, mutta silti niin rakas ja rakastava. Tää on aina kyljessä kiinni♥. Ollaan käyty nyt koirapuistossa, sekä lenkkeilty paljon. Koirat varmasti tykkää, kun niiden ei ole tarvinnut viettää päiviä keskenään.

Sellaista. Huomenna tosiaan töihin ja perjantaina lähden koulun jälkeen Helsinkiin kaverin luokse. Tiedossa olisi mm. Elastisen keikka :-D hahhah. Katotaan jos saisin jotain ajastettua loppuviikolle!

4 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)