13.10.2013

pugs & fallen leaves

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Ajattelin jakaa teille sunnuntaihin sopivia kuvia - Kuvia mun höppänistä koirista! Me käytiin siskoni avustuksella vähän kuvailemassa mopseja tossa perjantaina, kun kasvattaja toivoi uusia kuvia. Päätin panostaa ja lähteä ihan pihalle saakka kuvailemaan kun kerran luonto on kauneimmillaan ja kelikin sattui olemaan mitä mainioin. Pääosissa siis Hilma aka Himeli ja Martta aka Masa.


Mä saan tasasin väliajoin kyselyjä mopseista, siitä millaisia koiria ne ovat ja millaista hoitoa vaativat. Sen voin kokemuksesta sanoa, että luonteet poikkeaa aika paljonkin toisistaan yskilöiden välillä, näin on ainakin meillä. Hilma on tosi laiska ja mukavuudenhaluinen, jos on vähänkään liian kylmä/sateinen/tuulinen/mitä vaan ilma, se ei haluaisi liikkua metriäkään pihalla. Eikä se muutenkaan mitenkään erityisesti välitä ulkoilusta, nukkuminen on paljon kivempaa. Itsepäiseksikin sitä voisi kuvata. Martta taas lenkkeilisi loputtomiin vaikka kunnon kaatosateessa ja kun sille sanoo "pihalle" se on jo ovella odottamassa. Muutenkin siltä löytyy loputtomasti energiaa ja intoa. Yhtenäisiäkin luonteenpiirteitä kuitenkin löytyy. Kumpikin on kiltti, avoin ja utelias. Eikä kumpikaan ei ole koskaan ollut vihainen toiselle koiralle tai ihmiselle. Ja kummallakin on äärimmäisen hyvä ruokahalu!

Tänään mä koitan ottaa viimesempäälle rennosti. Ainakin täällä Tampereella on ensi viikolla syysloma kouluista, mun tapauksessa se tietää täyttä työviikkoa toimistolla. Sinne siis palaan jossa olin kesänkin töissä. Ihan kuin vasta pari viikkoa sitten olisin sieltä lähtenyt vaikka todellisuudessa siitä on jo puolitoista kuukautta. Aika menee liian lujaa!

Tänään mä kuitenkin rentoilen. Onkos teillä lomaa? Millaisia suunnitelmia sen ajaksi? :-)

6 kommenttia :

  1. Oii, mopsit on vaan niin ihania! ♥ Sulla on aivan ihana blogi ja oot todella kaunis! Taidan jäädä seurailemaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät!! :-)

      Poista
  2. Apua ihania hauveleita :) Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  3. Eikö teillä ollut kolme mopsia :o

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)