24.10.2013

torstai

Tänään oli kiva päivä, nimittäin vapaapäivä! ♥ Tarkoitus oli herätä kuitenkin jo kahdeksalta, ettei päivä mene ihan hukkaan. Noh, torkutin jonkun tunnin verran ja ysiltä pääsin sitten vihdoin ylös. Torkuttaminen on kyllä niin huono tapa, lopulta kun herää ärsyttää kun ei vaan voinut nousta  sillä ensimmäisellä hälytyksellä.

Herättyäni vetäsin puuron tavalliseen tapaan naamaani ja kympin aikaan lähdin salille. Päätin että kerrankin koitan olla kiirehtimättä mihinkään ja reenailinkin ihan rauhassa ja sen jälkeen menin vielä relaamaan infrapunasaunaan. Sen jälkeen oli niin hyvä fiilis, niin rauhallinen ja rentoutunut!
 Kotona siivosin, oikeesti pitkästä aikaa. Mun mielestä sotkunen koti on yks ärsyttävimmistä asioista. Mulle ainaki se aiheuttaa takaraivossa sellasta lisästressiä. Siivosinkin sit oikein kunnolla, lakanoiden vaihtoa myöten. Nyt on paljon parempi fiilis! Siivoominen on mun mielestä tosi terapeuttista :-D
Myöhemmin lähdin vielä kaverini kanssa kaupunkiin, käytiin Napolissa syömässä ja vähän pyörimässä kaupoilla. Miten ihana tapa viettää sateista ja pimeää syysiltaa ravintolassa pastalla herkutellen ja kaverin kanssa höpötellen! Kelpaisi useamminkin mulle :-) Tällaisessa asussa olin kuitenkin liikkellä! Mitäs pidätte? Tilasin tuon neuleen Hennesiltä niiden kesävaatteiden mukana. Se on niin ihanan pehmeä ja malliltaan ihanan rento! Ehkä pakko ostaa toisessakin värissä.

9 kommenttia :

  1. sä olet kyllä niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, tosi nätti asu! Etenkin toi paita ja kaulakoru on ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tää asu oli kyllä munkin mieleen :-)

      Poista
  3. kiva asu!:) Infrapunasaunat on aivan ihania! <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan lämpimät "syksysävyt".!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :-) Itekkin tykkään asun värimaailmasta

      Poista
  5. Ihana asu ja vitsit toi mini Hamilton on söpö! :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)