8.11.2013

kuulumisia

Heippa vain. Taas on tullut räpsittyä otoksia milloin mistäkin ja niistä koostuukin tän postauksen kuvitus.Voisin kirjoitella vähän kuulumisiani. Koko viikko on ollut pientä flunssaa ja erityisesti kurkkukipua. Tauti tuntuu olevan oikein sitkeä tapaus, ja tosi rasittava. Kuumetta ei oikeestaan oo ollut, iltasin pientä lämpöö joten ei ihan oo viittiny saikkuilla, mutta toisaalta ei oo uskaltanut tehdä mitään kovin raskasta. Eilen kuitenkin menin salille, kun meinas alkaa pää hajoon :D

Miks mulle nyt tulee vaan negatiivisia asioita mieleen kuulumisten saralla:-D Noh kuitenkin, toinen rasittava juttu on ollu toi tosi harmaa ja sateinen sää. Toiset koiranomistajat varmaan tuntee mun tuskan. Siis toi sade on jatkunu jonku viikon! Mielummin ees sitä lunta jooko?


Tällä viikolla on tosiaan tullut tehtyä töitä, käytyä koulussa ja sain alotettua tenttiin lukemisenkin. Tänään ajattelin mennä vielä treenaan ja sen jälkeen linnoittautua sohvalle herkkujen kanssa. Ihan hyvä suunnitelma näin perjantai-illalle :-) Muut viikonlopun suunniltelmat on ihan avoinna, paitsi töitä olisi huomenna. Varmaankin aika rauhallista tulossa muutenkin :-)

ps. vähän tainnut jäädä tuo ruokien kuvaaminen päälle, vaikka lihatonkin loppui jo :-D

6 kommenttia :

  1. Hahahah tuo koira :DD Niin söötti kurttana! Mitä tuossa "hamppari"leivässä on? Avokadoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurttana :D mikä sana !! Haha. Siin on joo avokadoo, sit cheddaria, kalkkunaa, salaattia ja majoneesia:) niin hyvää

      Poista
  2. Mikä ihana koiruus <333 ja sä oot niin kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos sulle kivasta kommentista !!! :-) Aadakin kiittää

      Poista

kiitos kommentistasi :-)