9.1.2014

Tiger Cave Temple

Heippa. Oon viimeseen asti vältellyt Thaimaan kuvien katselua, mutta sitten päätin ottaa niskasta itseäni kiinni ja laittaa niitä vihdoin kehitykseen. Melkein itku tuli niitä katsoessa :-D Siellä oli niin ihanan lämmin ja täydellinen ilmasto, rentoa meininkiä, upeita maisemia ja herkullista ruokaa. Niitä muistoja kun vertaa tuohon ikkunasta näkyvään maisemaan, alkaa tosissaan masentaa.

Joka tapauksessa, nyt kun suurin kynnys kuvien osalta on ylitetty, voin tehdä taas yhden Thaimaan postauksen.

Eräs pilvinen päivä Thaimaan lomallamme päätettiin lähteä käymään Tiger Cave Temppelillä. Se on iso temppelialue lähellä Krabi Townia ja sen suurin vetonaula on vuoren huipulla sijaitseva näköala tasanne. Sinne mekin haluttiin!
Huipulle päästäkseen oli kiivettävä 1237 rappusta, eikä  ne tosiaankaan olleet mitään kovin loivia askelmia. Ja vaikka pilvistä olikin, lämpötila huiteli 30 asteen kieppeillä. Vettä taisi mennä muutama litra tuolla reilun puolen tunnin kiipeämisellä (oltiin nopeita!!).
Näitä kavereita oli matkan varrella jonkin verran, eikä ne tosiaankaan olleet arkoja. Sai olla tarkkana vesipullojen kanssa, ettei ne lähteneet apinoiden matkaan.
 Matkalla ylös meinas epätoivo iskee. Se oli rankkaa! :-D Mutta kyllä ne maisemat oli lopulta palkitsevat.
  Tää reissu oli kyllä tosi kiva kokemus, kannatti tosiaankin lähteä! Vaikkakin seuraavana päivänä mun pohkeet huusi hallelujaa ja kävely oli todella hankalaa, varsinkin portaiden, haha.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)