12.1.2015

Everyday make up

Tässä tulisi postausta arkimeikistäni. Suoraan sanottuna mun piti tehdä alunperin postaus siitä uuden vuoden meikistä, mutta mulla oli tuolloin vähän kiire, joten suunnitelmat muuttuivat arkimeikkiin :-)

Mä en oo koskaan panostanut meikkien laatuun - kaikki mun meikit on ihan markettikamaa.
Meikkaaminen on mun mielestä kuitenkin kivaa. Silloin kun on aikaa. Tykkään katsella Youtubesta meikkivideoita ja löytää ideoita omaan meikkaamiseen. Eniten katselen videoita vloggaajilta Shaaanxo ja Lauren Curtis. Varsinkin erilaisiin illanviettoihin on kiva hakea inspistä heidän videoistaan.

Mutta lähdetään liikkeelle. Tosiaan, kaikki meikit ovat markettimeikkejä, mutta innostuin syksyllä panostamaan suteihin ja tilasin kunnon setin erilaisia meikkisiveltimiä. Tuossa nyt osa niistä, mutta yhteensä niitä tuli 36, haha.


Meikin teon aloitan luonnollisesti pohjustuksesta. Meikkivoiteena käytän yleensä Lorealin true matchia. Sekoitan kahta sävyä keskenään, sillä kesällä ostamani sävy on hieman liian tummaa näin talvella. Tummille silmänalusille käytän Max Factorin Mastertouch under-eye concealeria. Tämän jälkeen levitän puuterin ja sen jälkeen aurinkopuuterin.


Sen jälkeen on vuorossa kulmat ja luomivärin laitto. Parhaan ja luonnollisimman tuloksen kulmilleni saan Lumenen ruskealla luomivärillä ja meikkisiveltimellä. Luomille levitin luomiväripaletin toiseksi tumminta ruskeaa ja liikkuvalle luomelle valkoista luomiväriä. Jos muuten kaipaatte jostain tuotteista tarkempia sävyjä niin kysykää!


Tilanne tässä kohtaa ..


Sitten vielä loput silmämeikit sekä huulet.  Ripsien juureen laitan hieman ruskeaa kajaalia ja sitten levitän ripsivärin. Tällä hetkellä on käytössä Lorealin Volume million lashes -ripsari. Ei ihan lemppari, mutta ok. Huulille levitän usein tätä Max factoryn huulipunaa sävyssä pink brandy :-)
 Ja tässä lopputulosta ..


Aika perus meikki, mutta mitäs pidätte? :-)

2 kommenttia :

  1. Kivan luonnollinen meikki! Ja tuo huulipuna, ihan täydellisen värinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :-) Joo se on kyl ihan paras!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)