16.8.2011

luvly monday !

 Eilen vietin mukavan päivän kaupungilla kaverin kanssa! Kierreltiin kauppoja, herkuteltiin hamppareilla New yorkissa ja lopuks käytiin vielä leffassa kattomassa morsiusneidot. Mahti maanantai kerrankin siis:p Ostokset jäin omalta osaltani onneks aika pieneks, ostin vaan tarpeellisia salikamppeita ja yhden perus punaisen trikoopaidan. Oon tullut siihen tulokseen, että mun vaatekaappi tarvis kipeesti vähän väriä, kun se suunnilleen sisältää vaan mustaa, valkosta, ruskeeta, harmaata ja puuteria. Niin nyt on sitten ees yks punanen väriläiskä:) Yks paita Hennesillä jäi kuitenkin kummitteleen mieleen, jonka löysin vähän ennen kun piti jo kiiruhtaa leffaan ja josta ei ollut tietenkään kokoja, joten ajattelin sen käydä vielä joku päivä metsästämässä.. ehkä.
Ja loppuun vielä päivän asua:) Tänään mulla on vielä vapaa, mutta huomenna onkin sit eka koulupäivä ! Apuaaa. Näin jo untakin että jouduin juokseen keskustorilta kouluun, kun bussia ei tullu ja olin sitten heti puolituntia myöhässä:D Vähän jänskättää siis.. :D

7 kommenttia :

  1. Tuo laukku on kyllä niin superihana ja tyylikäs :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, se on munkin lemppari!:p tilasin itseasiassa just samantyyppisen mustana:D

    VastaaPoista
  3. Toi koski on niin härö nyt kun siellä ei oo mitään :D Kattelin eilen täältä töistä kun siellä jotkut hörhöt oli tekemässä löytöjä :D

    VastaaPoista
  4. Blogisi on kyllä mahtava, tykkään lukea päivittäin tai ainakun uutta postausta tulee. Itsellänikin on blogi, hieman eri aiheinen, mutta käy vilkaisemassa :)

    http://cinemablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. no älä:D ja joo kaiken näköstä hihhulia sielä menee!

    mukava kuulla et tykkäät:) käyn kattoon sunkin!

    VastaaPoista
  6. Heii, täällä yksi tyttö joka tykkää lukea blogiasi paljon. Toivoisinkin että postausta tulisi hieman useammin...

    VastaaPoista
  7. itseenikin harmittaa, kun lähiaikoina ei oo ehtinyt kirjoitella, mut uskon kyllä, että se tästä alkaa pikku hiljaa helpottaa:) että malttia vaan!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)