2.10.2011

alive

Kyllä, olen hengissä vaikka tätä blogihiljaisuutta on jo tovin kestänytkin:) Vasta tänään sain koneen käynnistettyä lähes viikon tauon jälkeen, kun on ollu niin kauheesti kaikkea muuta. Nyt ollaan jo aika hienosti kotiuduttu, mä niin rakastan tätä kämppää, tää oli paljon kivempi mitä muistelinkaan! Tää on niin ihanan valosa ja avara. Noi isot ikkunat on jotain niin parasta. Seutu on muutenkin tosi kivan olosta, paljon hyvää lenkkimaastoo koiran kanssa ulkoiluun, mutta kuitenkin kaikki kaupat sun muut ihan lähellä.

Vielä on kuitenkin vähän pientä laittamista täällä kotona, kuten kuvastakin näkyy. Eilen olin kyseisessä asussa Ikeassa, kun meidän oli tarkotus hakee sieltä eteiseen joku pikkulipasto ja "jotain pientä". Lopputulos oli se, että lipastoo ei kyllä löydetty, mutta jotenkin sinne kuitenkin semmonen pari sataa taas meni. Sitä "jotain pientä" tarvittiin siis vissiin ihan kiitettävästi.
Eilen meillä oli myös vähän extempore epäviralliset tuparit, vaikka täällä ei oo ees kunnolla paikat järjestyksessä. Yhtäkkiä tää kämppä vaan oli täynnä porukkaa ? Tietty jatkoille oli myös lähdettävä kaupunkiin ja kotona oltiin siinä neljän pintaan, ja nyt väsyttää. Mutta kivaa oli ja seura mitä mahtavinta !! :)

Mitäs teille kuuluu ?:)

10 kommenttia :

  1. ompas hilma ilosen näkönen rusettinsa kanssa. :----D eikö sun poikkis muuten halua naamaansa tänne blogiin vai muutenko vaan sitä ei taktisesti ikinä näy? :p

    VastaaPoista
  2. Mist tuo neuletakki on?

    VastaaPoista
  3. Hei oon ymmärtäny että oot Tampereelta?

    Oisko sulla jotain vinkkejä minne Lauantaina kannattais lähtee bailaamaan sielläpäin, oon vasta 19 joten K20-paikkoihin ei oo asiaa, kun ymmärtääkseni Tivolikin on lauantaisin K20? :-) Ollaan parin viikon päästä tulossa kaverin tupareihin sinnepäin...

    VastaaPoista
  4. Hei oisko sulla jotain vinkkejä minne Tampereella kannattais lähtee lauantaisin bailaa? Oon vasta 19 ja ymmärtääkseni esim. Tivoli on lauantaisin K20, joten sinne ei ole asiaa? Ollaan tulossa kaverin tupareihin sinnepäin parin viikon päästä, niin kiinnostais tietää :-)

    VastaaPoista
  5. anonyymi: hilma on kyllä ilosen näkönen:D ! ja ei mikko oikein mielellään haluis täällä hirveesti näkyä, niin siks ei kauheen hyviä kuvia siitä ole:)

    anonyymi: oikeestaan se on jakku ja se on hennesin :)

    lotta: kyllä oon tampereelta:) tivoli on kyllä ihan jees ja ne ei yleensä kovin tarkkoja oo noista ikärajoista, itsekin olin siellä viime vuonna lauantaisin. toinen mitä vois suositella on kuuba ja se taitaa olla lauantaisin k-19

    henna: jep, hilma antaa parastaan!:D

    VastaaPoista
  6. sitten kämppäpostausta ku ootte saanu tavarat paikoilleen!!

    VastaaPoista
  7. Onnea uuteen kämppään!!!:)
    Epistä ku toisilla nuin nättejä asuja... Oikeesti IHANA asu!:)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Kiitos!:-) ihana kommentti!<3

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)