29.3.2011

today.

Moikka! Tulin hetki si zumbasta ja oon ihan rätti mut teki mieli postata.. Tänään ei ollu koulua ja oli tarkotus opiskella matikkaa, mut jotenkin välttelin sitä kaikin mahdollisin tavoin. Hyi mua. Kaveri(moi Tiia, luet tän kuitenkin) oli tullu Espoosta Nokialle käymää, joten vietin vähän päivää sen kans tehtii Amerikan pannukakkuja. Kävin myös pitkällä lenkillä Hilman kaa, ja sain ehkä ees vähän kulutettua sen suuresta energiamäärästä. Kuvissä myös uudet saappaat; oli pakko hakee toisetkin Seppälästä viimeviikolla, kun on kerran niin halvat:D Ja tosiaan, tänään oon pannukakkujen lisäks syöny ruissipsejä. Niin mikä se terveellinen ruokavalio olikaan?

28.3.2011

ens kuun ostoslistaa

Oon viimeaikoina taas ostellu kaikkee ilman sen suurempaa harkintaa ja ihan liikaa kaikkee. Ja siis paljon myös semmosta mistä en myöhemmin oo enää niin tykänny. Siitä sainkin idean alkaa pitää blogissa aina kuukauden ostoslistaa, jonka toteutan sit aina edellisen kuukauden lopussa. Näin ehdin miettiin jo edellisenä kuukautena et mitä oikeesti tarviin ja haluun, eikä mee sit rahaa niihin turhuuksiin. Ja nyt tuleekin sitten huhtikuun ostoslista:
 farkut - h&m topit - h&m paitapusero-gt neule-only
Ens kuussa ihan ykkösenä listalla on farkut. En tiiä taas kuin pitkään oon lykänny farkkujen ostoo ku oon muka aina löytäny paljon muuta kivempaa ostettavaa. Silti melkei joka aamu kiroon mielessäni, kun ei oo hyviä perus sinisiä farkkuja.
Toisena on perustopit. Nykysistä on liian moni menny liian huonoon kuntoon. Näitä tosiaan oikeesti tarvin, melkeinpä joka päivä.
Mukavana lisänä sitten vielä joku kiva neuletakki ja paitapusero. Tohon Ginan paitapuseroon rakastuin ensisilmäyksellä:)
(Meinasin lisätä tähän listaan myös bikinit, mut sit tajusin etten tosiaan tuu tarviin niitä viel hetkee, jos noihin ilmoihin on uskominen..)

Toivotaan että näissä pysytään, eikä tuu lipsumisia. Aattelin muuten lopettaa Hennesin sivuilla pyörimisen ihan kokonaan, ettei vahingossakaan tulis tilattua. Miks ees tilaisin kun melkei joka päivä kuljen Hennesin liikkeen ohi? Joku siinä vaan niin viehättää:-D

27.3.2011

helloo

Eilen lähdin kaveriporukan kans syömään ja siitä viihteelle tässä asussa. Anteeks ku näytän myrtsiltä, aurinko häikäs! Mä tykkään ihan sikana tosta mekosta, jonka tilasin hennesiltä hetki sitten. Se on niin kivasti kuvioitu, mut kuitenkin hyvin mun värimaailmaan sopiva:)
Tänään on edessä vielä reenausta ja ainakin yritystä lukee huomiseen tenttiin. En jaksais yhtään. Oon maailman laiskin opiskelija, koska ei kiinnosta. Onneks kuitenkin oon vihdoista viimein saanut päässäni setvittyä, et mikä kiinnostaa, eli mihin kaikkialle nyt yhteishaussa haen:) Vielä kun sais haettua..

24.3.2011

luvin the weather

Oikeesti mikä toi sää on? Päivällä tuli vuorotellen lunta, räntää ja aurinkonpaistetta ja siihen päälle viel ihanan kova tuuli ja nyt tulee taas räntää enemmän ku laki sallii. En meinannu päästä eteenpäin ku kävelin bussipysäkiltä kotiin. Mihin se ihana kevät meni?
No säästä huolimatta hengailin mielestäni aika kivassa asussa! Käväsin koulussa tekee projektia ja sen jälkeen koskarissa ostaan hiusväriä. Sit menin vielä käymään 3+1 päivillä, vaikka mua ahdistaakin tommoset tapahtumat. Sieltä lähti mukaan eyeliner ja heleyttävä vartalovoide. Tajusin, että toi perus eyeliner on paras ja pysyn siinä tästä lähtien ikuisesti! Ja saanko muuten esitellä maailman parhaan huulirasvan? Rainbown sävyttävä huulivoide on parasta ikinä!
Ja yks uus ostos vielä; kumisaappaat! Näillä kelpaa kävellä loskassa ja räntäsateessa:-) ja siis kympillä Seppälästä

22.3.2011

toivepostaus: hius- ja ihonhoitotuotteeni

hiustenhoitotuotteet
Hiusten hoidossa luotan Tresemmeen! Sillon, kun ne tuli kauppoihin testasin Tresemmen shampoota ja hoitoainetta ja tykästyin heti. Mahtava hinta-laatusuhde:p Mulla on käytössä noi kuiville hiuksille tarkotetut shampoo ja hoitska ja on kyllä tehokkaat ainakin mun super kuivalle pehkolle:-)
Ja about kerran viikossa käytän Tresemmen hiusnaamiota. Tää on myös ihan lemppari.
Ja ihan pakollinen lämpösuoja. Suoristan hiuksiani melkeimpä joka päivä joten tää on todellakin tarpeellinen ja oon kokenu tän ihan hyväks!
Lakkana toimii Fructis Stylen Bamboo Flex Hold. Tykkään tästä kun tää ei sillain koveta hiuksia:)

Ihonhoitotuotteet
Mulla on tosi kuiva ja vähän atooppinenkin iho, joten hirveen erikoisita ihonhoitotuotteita en voi käyttää. Perustana mun ihon hoidolle on perusrasva. Jee. Pysyy kuitenkin hyvin hallinnassa tällä:)
 
Kasvoni pesen tällä Dermosilin kasvojenpuhdistus vaahdolla. Tuoksuu muuten ihanalle!
Uutena tulokkaana on Garnier Ambre Solaire itseruskettava. Päätin nyt ottaa testiin, kun tätä on muutamissa blogeissa kehuttu:) Vielä ei hirveesti siis oo omakohtasta kokemusta. Aikasemmin käytin Acon itsaria ja se oli musta ihan ok.
Ja sillon tällön kuorin ihoni tällä I Loven  kuorintavoiteella. Tuoksuu kans super ihanalle:)

21.3.2011

I'm doing nothing, Cause then at least I'm doing nothing wrong.

Kuvat on eiliseltä. Alko tekee vähän mieli tota ruokaa, jonka Mikko teki eilen:-) Mähän en kauheesti siis tykänny tosta kermapippurikastikkeesta..
Tänää olin koululla tekeen projektia ja saatiinkin se jo aika hyvään malliin. Jotenkin vaan taas eksyin sitä tehdessä Hennesin sivuille, ja parit vaatteet jäi ikävästi mieleen kummitteleen.. Ja kun oon niin kauheesti koittanut vältellä shoppailua:/ Mulle pitäis saada joku esto noihin nettikauppoihin!

20.3.2011

sunnuntaisin ei tarvii panostaa


The Saturdays ft. Flo Rida - Higher
Ihana keli taas tänään! Kyl se vaan on niin että sunnuntaina on aina varma aurinko:p Kävin siivoon kirppispöydän ja oon ollu aika rennoissa meiningeissä, niin sisäisesti kuin ulkosestikkin. Mikko teki myös sen pravuuria pihviä kermapippurikastikkeessa ja nyt kattelen mun junnuvuosien lempparia, Lizzie McGuire leffaa tv viideltä. Tää on vaan niin ihana:D Ihan jees osata nää vuorosanat ulkoo..

17.3.2011

today

Tänään aamu alkoi treenillä, jota oon alkanu ny joka toinen päivä toistaan, eli oon skarpannu! Sen jälkeen mun aika perusaamiainen ja sit lähin vähän ulkoileen Himmulin kanssa aurinkoiseen kevätsäähän. Oon muuten noin viikko sitten siirtynyt tohon kevättakkiin joka on ihan mahtava! Myöhemmin tänään lähdettiin kaverin kanssa Marusekiin susheille, joita olin jo kauan ja palavasti kaivannut. Kaikenkaikkiaan siis hyvä päivä!:-)

toivepostaus: laukun sisältö

Useimmiten laukun asemassa mun mukana kulkee tää ihana musta yksilö. Tän ostin about vuosi sitten Aleksi13:sta ja siitä lähtien ollaan oltu erottamattomat. Tää on just sopivan kokonen ja noi yksityiskohdat on niin kivoja. Voi kyllä olla, että tän asema on uhattuna kun se Guessin ihanuus saapuu taloon..
Ja mitä se sit yleensä sisältää? no yleensä ainakin lompakon, avaimet, penaalin, kalenterin, peilin, kamman, bussikortin, kuulokkeet, nenäliinoja, meikkipussin ja hieman kärsineen bussiaikataulukon. Satunnaisesti sen sisältöön kuuluu myös purkkaa ja koulukirjoja.
Mä parhaani mukaan aina yritän pitää laukut mahdollisimman siistinä sisällöltään. Mua ärsyttää kaiken maailman kuitit ym roskat laukun pohjalla! Jostain syystä niitä silti aika usein sieltä löytää..

15.3.2011

asu ja asiaa!

Elikkäs siis eilisen asu..
ja..
..tiedoksi kaikille Tampereen seudulla asuville lukijoille (jos sellaisia löytyy) että huomen illalla vien Tampereen Bonuskirpparille mm. yllä esiintyvää tavaraa:-) ja pöytänumero on 115:-)

pulma!!

Mulla on jo pari vuotta ollut - ajoittain pienempänä, sitten taas suurempana - haaveena hankkia Guessin laukku ja nyt oon senkin haaveen vihdoin toteuttamassa! Ja nyt oonkin ahkerasti selaillut nettiä ja koittanut löytää sitä eniten mieluisaa mallia. Ja kaks aika täydellistä mallia oonkin löytänyt! Nyt kun vaan osais päättää..
Nyt kysynkin apua teiltä ihanat lukijani; kumpi on kivempi? Guess Alina vai Guess Untamed?

14.3.2011

lauantain keikka-asua

Nyt siis sitä Negativen keikan asua. Viihdyin ite kyl kivasti. Näis näkyy nyt noi pidennyksetkin kunnolla:-)
Nyt ei oikein toi runosuoni pulppua. Noh, tänään kuitenkin tiedossa vielä maanantain tv-putki ja sushit♥ Moikka!

13.3.2011

weekendiä

Tässä laihanpuoleinen kuvasaldo viikonlopulta. Joka muuten oli ihan kiva, esim siks kun oli koko vkl vapaata! perjantaina Hilma sai sukulaissielun leikkikamuks ja niillä oli tosi kivaa. Perjantaina olin myös vaihteeks Negativen keikalla, tällä kertaa ihan täällä Nokialla,  ja oli taas kerran kyl hyvä! Eilen vietin koti-iltaa ja katteltiin toi Itse ilkimys - joka oli myös tosi hyvä. Nyt hengailen super freesinä yläkulman kuvan lookissa ja kohta alan laittaa kirppiskamoja vähän kasaan. Että semmosia:-) Mitäs teille kuuluu ?

Tänään myöhemmin tai sitten huomen luvassa keikka-asu kuvia:-)

11.3.2011

new hair

Sain viime viikonloppuna päähänpiston et haluun pidennykset. Päätin kuitenkin miettiä vielä, mutta keskiviikkona sitten pistinkin jo tilausta tulemaan. Tänään ne sitten tuli..
Tykkään tosi paljon ja oli vielä helpommat laittaa kun ajattelin. Ehkä vähän pitäin rikkoo noita latvoja, että sulautus paremmin omiin hiuksiin. Mut kuitenkin - tykkään!