31.5.2011

Ettäs kehtasivat!

..Lähettää mulle Hennesin ale kuvaston! Eikä ne ymmärrä, että yritän säästää Bulgarian matkaa varten?! Kuvastosta nimittäin löyty kengät jotka jätin viime vuonna ostamatta ja kaduin päätöstä, enkä oo niitä vielä tänäkään vuonna saanu ostettua. Ja nyt ne olis puoleen hintaan! Oon ollu jo kaks viikkoo ostelematta(mikä saavutus hei), eikä oo ees tehny tiukkaa, mutta nyt tekee.  Toisaalta mulla on sieltä vielä edellinenkin lasku tulematta ja ostoslakko loppuis lyhyeen, mutta toisaalta näin palkkapäivänä rahat vähän polttelee taskuja, ja kuitenkin kaduttais jos jättäisin tilaamatta.. Ää en tiiä mitä teen!

29.5.2011

favorites for summer

Mun teki kauheesti mieli tulla postaan jotain, mutta ei oikein oo kertyny kuvia viime päiviltä. Tuli sitten mieleen tehdä postaus kesän lemppari jutuista:) Elikkäs nyt tulee sit kaks lemppareinta kustakin vaatekappaleesta/asusteesta..
 Lemppari topit
Pinkki ihanuus Lindexistä ja puuterinen Newyorkerista.
 Lemppari hameet
..ja ryppyiset sellaset! Musta on Hennesiltä, harmaa Ginasta.
 Lemppari huivit
Tykkään ihan himona huiveista, varsinkin kesällä. Lempparit oli supervaikee valita:D Mutta ruskea leopardi Hennesiltä, mustavalkoinen Spiritistä.
Lemppari bikinit
..ja tällä hetkellä oikeestaan ainoat!:D Kimaltelevat Hennesiltä, mustakuviolliset Ginasta.
 Lemppari kesämekot
Jep jep, kukkakuviolla mennään:) Kumpikin Ginasta.
Lemppari kesäkengät
Teki mieli valkata tähän lempparit korkee- ja matalapohjasista:) Valkoset baltsut Gina, mustat kiilakorot Seppälä.
Lempparisortsit
Söpöt raita pöksyt Ginasta, valkoset Hennesiltä.


Lemppari aurinkolasit
En tiiä mihin mun toiset lempparit on joutunu:-( Ne oli myös pilottilasit, kultasilla sangoilla ja ruskeilla linsseillä. Mut nämä kuitenkin Hennesiltä.

Siinä ne siis oli:) Vielä kun niitä kelejä saatais! Nyt täytyy mennä lukeen pääsykokeisiin, oon ollu armottoman saamaton koko hommaa kohtaan viime päivinä!

27.5.2011

herkkuperjantai

Olin tänään pitkän päivän töissä, ja mikään ei kyllä voita sitä fiilistä, kun perjantai koittaa, työaika loppuu ja edessä on vapaa viikonloppu:D Hain heti kaupasta herkkuja - jätskiä(herranjumala kuin hyväää!) ja sushia mmm♥
Mun zumbapeli tuli tänään postista ja ajattelin testata sitä vielä tänään, jos vaan jaksan nousta tästä sohvalta:D Oon kyllä tullu niin vanhaks, kun perjantai-illat menee lähes poikkeuksetta tässä näin. Tähän on kyllä tultava muutosta ja pian!
Huomenna lähetään maaseurulla käymään, nimittäin meidän mökillä, mut tullaan kyllä illaks jo takasin.. Toivotaan että olis ees vähän kivempi keli kun tänään. Mut eipä tässä muuta sitten, hyvää viikonloppua!:)

my summer hit 2011♥

25.5.2011

all my shoes for summer

Kiilakorkogladiaattorit, Nelly.com
Sandaletit, Andiamo
Kiilakorot, Seppälä
Baltsut, Seppälä
Korkkarit, Nelly.com(yhyy, näitä ei voi käyttää sillä toinen korko ei oo kunnolla kiinni:()
Baltsut, Bulgaria
Baltsut, h&m (ai mitenniin enitenkäytetyt?)
Baltsut, h&m
Baltsut, h&m
Avokkaat, Mekka
Sex and The City, Carrie -baltsut, lahjaksi saadut
Orjasandaalit, Bulgaria
Tennarit, Seppälä

24.5.2011

24/05/11

Tässä olis tämmönen perusarkiasu. Inhottava keli tuolla edelleen, booringg:-( Muutenkin tää päivä on ollu tosi booring, voisin jopa sanoo, että onneks huomenna on töitä:-D Ja huomen illasta vois sit keksiä jotain kivaa, esim perus leffa+herkut systeemi?
Testailin aamusta uutta kiharrinta, mutta niistä kiharoista on vaan muisto jäljellä kauppareissun jälkeen, kiitos ton kelin. Kuvailin tänää myös juttuja yhtä postausta varten, jonka aattelin ajastaa huomiseks tai sitten julkasen sen ylihuomen, kattoo nyt mihin tänää viel pystyy repeen. Mut eipä mulla erikoisempia, moikka teille:)!

23.5.2011

rainy day

Tää päivä on vietetty visusti sisätiloissa. Aamun uurastuksen jälkeen en ookkaa muutakun löhöillyt. Pääsykokeisiin lukukin jäi aika vähälle tänään, hyi mua:-(. Päätin kyllä vielä vähän jumpata tänään etten ihan tähän sohvaan kiinni kasva. Löysin muuten nettiä selatessani aika kivan zumbaohjelman PS3 Movelle ja innostuin heti ja ajattelinkin sen tänään jo tilata! Kuitenkin zumbailen suunnilleen pari kertaa viikossa niin sit senkin voi aina tehdä kotona:)

some new things

Tänään oon ahkeroinut aamusta lähtien. Oon siivonnu kodin, pessy pyykkiä ja tiskannu tiskit. Iltäpäivästä ahkerointi sitten jatkuu pääsykokeisiin lukemisen muodossa. Jotenkin oon paljon parempi tekeen kotitöitä ja muutenkin ahkerampi sadepäivinä. Onko kukaan muu samanlainen?:D
Ajattelin nyt kuitenkin ahkeroinnin välissä esitellä muutamat uudet jutut, jotka on vähän niinku jäänyt esittelemättä, mm. siitä Hennesin paketista:)
 Hennesiltä tilattu trenssi ja tota noin heti nousi mun lemppari takiks! Kuva ei ihan imartele, mut päällä tosi hyvännäkönen. Ja makso siis 20€.
 Samaisesta paketista löytynyt röyhelötoppi, myöskin tosi kiva ja maksoi about 13€.
 Ja tämä Lindexiltä ostettu lemppari toppi, joka on jo parissa postauksessa vilahtanutkin. Hintaa about 15€.
Myöskin Hennesin paketista löytyneet suht korkeevyötäröiset sortsit. Hintaa oli 10€
Ja sitten vielä aikamoinen heräteostos, jonka tilasin Ebaysta. Tykkään hirmuna, vaikka heräteostos olikin!:) Hintaa posteineen noin 17€

Mitäs tykkäätte uutuuksista?:) Viimeisistä uutuuksista ennen Bulgarian reissua siis:D

21.5.2011

It's been a while since every day and everything has felt this right

Viime päivät on menny tiukasti töissä ja pääsykokeisiin lukiessa. Oon alkanu nyt kunnolla skarppaan niitä varten, kun tajusin että alle kolme viikkoo jäljellä, jaiks! Meijän piti mennä tänään teatteriin kun mun mummu halus tarjota, mutta kun sinne ei ollu enää kunnon paikkoja, niin sen oli ihan pakko saada tarjota meille leffaliput:D ihana mummu! No suunnilleen heti mun töiden jälkeen piti lähtee hakeen lippuja, äkkiä vaan kotiin pyörähtään vaihtaan vaatteita ja tämmöstä kiireessä kiskasin päälleni..
Mikko-parka loukkas ittensä jalkapallopelissä viikolla ja kulkee nyt sitten kepeillä:( Täytyy muuten vinkata, että noi Hennesin l.o.g.g:in miesten vaarinpaidat on älyttömän hyvännäkösiä ja maksaa kympin! Toi matsku on jotenki paljon parempaa ku yleensä noissa ja muutenkin semmonen ryhdikäs malli:) Mikolla on toi nyt kahdessa värissä mut pitää kyllä hakee lisää..
Ennen leffaa poikettii Sokoksella, kattoon löytyiskö mulle sitä kiharrinta ja tekee lotto. No lottomiljonääriä musta ei vielä tullut, mutta uuden kihartimen omistaja kylläkin! Kiitti Ondessalle vinkistä:)!
Ja leffana toimi komedia Hall Pass ja olihan se semmosta ihan kivaa katseltavaa.. Enemmän tykkäsin kyllä Vettä Elefanteille -elokuvasta, joka käytii viimeks kattoo. Mut kaikenkaikkiaa hyvä päivä:-)

19.5.2011

wednesday was a great day

Eilen lähdettiin Veskaan Verkkokauppaan, kun Mikon piti palauttaa joku kaiutinsydeemi ja mä menin kattoon, jos löytäisin uuden kihartimen, kun nykynen on about 15 vuotta vanha ja muutenkin haluaisin sellasen paksumman. Noh, empä sitten ostanut, kun haluamastani olisin joutunut viiskymppiä pulittaan ja aattelin jatkaa viel etsintöjä, kun ei se kuitenkaan niin kiireinen juttu ole. Ja kun yritän tosiaan säästää.. Alla olevassa asussa mentiin. Tein pitkästä aikaa ranskikset käteen ja meinas mennä hermo heti kättelyssä, kun ne meni heti pilalle:( Pitäs malttaa oottaa kuivumista ennenkun alkaa sählään.
Veskan reissulla oli pakko käydä poikkeemassa Lindexillä testaan sitä tunikaa ja toppia, joita himoitsin. Tunika ei ihan ollu sitä mitä ajattelin mutta toppi lähti mukaan! Ihan lemppari ja hintaa joku 15€ Laitan varmaan myöhemmkin parempaa kuvaa:)
Myöhemmin mentiin taas Hilman kanssa koirapuistoon. Eilinen oli myös siitä hyvä, että vihdoinkin riiviön korvat on asettunu oikein! Toivottavasti ei enää ikinä teippejä:)
Ja päivän kruunas nää! Kunnon herkkuilta kera hyvän leffan. Suosittelen kyseistä:)!

Ajattelin muuten olla shoppailulakossa Bulgarian reissuun asti:D Let's see onko mulla yhtään sitä kuuluisaa itsekuria