2.7.2012

1 day left !

Nyt on enimmistö pakattu. Huomenna ehtii viimeistelemään, kun lähtö Helsinkiin on vasta iltapäivällä :-) En malttais odottaa enää ! Koitin pakata mahdollisimman vähän tavaraa, kun tarkotuksena on todellakin shoppailla. Veikkaan että tulee shoppailtua enemmän kuin ikinä, kun on kerran tyttöjen reissu tiedossa.


Pakolliset matkatavarat :-) Toivottavasti rusketun oikein kunnolla kun syön noita. Veikkaan kyllä että jonkunlaista väriä ainakin tarttuu pintaan, kun esim keskiviikoksi oltiin luvattu +33 astetta pilvettömältä taivaalta, huhhuh. Ja vielä kun se Bulgarian ilma on niin kosteaa, voi olla aika hikiset paikat :-D Allasalueella tulee varmaan viihdyttyä. 


Ostin tänään aika extempore uuden puhelimen. Koska mun edellisessä Samsungissa oli akku menny aivan surkeeks. Se kesti ehkä 3 tuntia. Ja mistään ei tuntunut uutta löytyvän tietenkään. Luovutin ja ostin uuden HTC:n. Näin ensinäpyttelyllä oikein mainio vehje :-)

Unohdin kertoo teille yhden jutun lauantailta. Yhdestä juomapelistä nimittäin, josta yks kaveri vinkkas. Harjotelkaa tätä lukijat kun oon poissa :-D Kuunnelkaa Tacabron biisiä tacata. Ja aina kun siinä sanotaan tacata, niin pitää juoda. Sen jälkeen näyttää yhtä fiksulta kun mä Fatladyssä :D




Heippa, palataan viikon päästä ! :-)

8 kommenttia :

  1. Moikka, minkä "alan" valitsit opiskeluusi nyt toiselle vuodelle. Onko Anni Salminen sun luokalla tai tiedätkö häntä teidän koulusta? Mille linjalle hän haki?

    VastaaPoista
  2. Ei meillä sillä tavalla vielä ole mitään valittu. Jatkan ihan kuntokadun kampuksella. En tunne kyseistä henkilöä:)

    VastaaPoista
  3. Heii, ootko kuullu teijän koulun niistä merkonomien testeistä johon kaikki 1 luokkalaiset jo valmiit merkonomit menevät testiin että pääseekö suoraan 2 luokalle, niin onkohan vaikee koe, ja onko moni päässyt suoraan 2 luokalle? Onko teillä ollut ykkösvuonna esitelmiä,? Onko koulu haastavaa sinusta? Onko lukkarisi 8-16 joka päivä vai onko sulla esim. 10-14 päiviäkin?:) kiitos vastauksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä yhtään millaiset ne testit on, joten valitettavasti en osaa attaa:( on ollut muutamia esitelmiä, mutta suurin osa tehtiin aika isoissa porukoissa, joten esiintyminen on suht helppo välttää :D jotkut kurssit olleet haastavia, suosittelen käymään luennoilla ja tekemään muistiinpanoja. Melkein joka päivälle oltiin merkitty kouluaikaa 8-16 mutta todellisuudessa päivät ei niin pitkiä olleet kun oli paljon itsenäistä ryhmätyöskentelyä:) toivottavasti vastauksista on apua!

      Poista
    2. Kiitos paljon, oli tosi paljon apua!!! :) hih, kyselen taas heti kun tulee jotain mieleen, nimitttäin pääsin tamkiin lukeen liiketaloutta ja oon niiiiiin innoissani :)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)