1.7.2012

la su

Moi kaikille ihanille ! Mites teillä on viikonloppu sujunut :-) ? Mulla on ainakin mennyt tosi kivasti. Eilen oli toki töitä, mutta sen jälkeen lähdin viettämään kaverin synttäreitä. Iltaan sisältyi uusia tuttavuuksia, juomapeliä, naurua ja sipsejä. Oli kyllä hauskaa :-) Ilta päättyi Fat ladyyn ja sieltä sitten Mäkkärin kautta kotiin. Tämännäköisenä mentiin ..


Tänään ei sitten meinannut millään päästä liikkeelle. Ihmekös tuo :-D Jossain kohtaa laitoin siskolle kuitenkin viestiä, että miten olisi sali. Ja sisko suostui. Halusin poiketa ennen salia Kodin ykkösessä katsomassa jos sieltä löytyisi uusi päiväpeitto meidän sänkyyn. Siellä sattui sitten olemaan alet ja homma lähti vähän lapasesta. Lopulta meillä oli kärry täynnä kaikkea :D Mutta löytyi sentään päiväpeitto ! Tämmöisiä lähti sitten mukaan:


Ylihuomenna mulla on siskon kanssa lähtö Bulgariaan ja alan oleen jo aika täpinöissä! Vasta tänään oikeestaan tajusin, että ollaan lähdössä kun siitä siskon kanssa puhuttiin. Hyvä että puhuttiin, meinasi nimittäin unohtua asiat kuten rahan vaihto ja matkavakuutus :-D Mutta eipä tällä kertaa muuta, katsotaan ehdinkö ennen matkaa enään postaileen. Nyt moiks :-)

6 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)