15.1.2013

love ones

Multa pyydettiin kunnon postausta taas koirista. Siitä mitä niille kuuluu, niiden tarvikkeista ja muusta sellaisesta. Noh, tässäpä sellaista tulee! 

Tiedättekö miten hankalaa meidän koirista on ottaa yhteiskuvaa? Tosi hankalaa :-D Koitin ottaa sisällä ja se oli ihan mahdotonta. Kun yksi oli paikallaan, kaksi muuta liikkui johonkin päin. Tosin surkea valaistus teki asiasta vielä vaikeampaa. Otin sitten ulkoilureissulle kameran mukaan ja sain otettua pari ihan hyvääkin kuvaa. Mutta en vieläkään sellaisia, että kaikki olisivat yhtä aikaa paikallaan naama kameran suuntaan :-D
 

Ulkoilua varten meillä on kaikille koirille valjaat, isoille tytöille flexit ja Maralle hihna. Meillä on myös sellainen välikappale, jolla saa kuljetettua kahta koiraa yhdellä flexillä, mutta viime aikoina ei olla käytetty sitä. Johtuen siitä, että Hilma tykkää laahustaa hitaasti perässä ja Aada mennä edellä ja tutkia kaikkea. Sitten kun pienikin alkaa kulkea lenkkejä, täytyy se ottaa varmaan käyttöön, jos yksikseen kulkee. Lämmikeeksi Martalle on kasvattajilta saatu ihana villapaita, isoille tytöille kovia pakkasia varten Best Friendin takit.


Tyttöjen lelukoppa täynnä kaikkia hienoja aarteita. Yleensä kaikki nämä ovat ympäri asuntoa ..


Tällaisia makuualustoja meillä on kaksi, ruskea ja beige. Tällä hetkellä ne ovat kuitenkin tallessa kaapissa, koska Mara tykkäsi tehdä näille asiansa liian usein. Höh.


Tyttöjen ruokakupit. Vasemmalta: H, M ja A.


Martan peti, joka on saatu kasvattajilta, sekä hän itse lempilelunsa kimpussa.

Tytöille kuuluu oikein hyvää. Hilma ja Aada ovat tottuneet pentuun tosi hyvin. Aluksi Aada arkaili sitä, nykyään ne on ihan bestiksiä. Hilma saa taas mököttää ja nukkua ihan rauhassa, ku Aadalla on uusi kaveri, jota haastaa leikkiin. Pieniä vastoinkäymisiäkin on tässä tosin tullut vastaan. Nimittäin eläinlääkärissä ollaan saatu juosta viime aikoina ihan jokaisen kanssa. Hilma oli saanut ilmeisesti jossain leikissä silmäänsä haavan, joka piti sitten hoitaa heti. Martalla on ollut onglemia korvissa ja takapuolessa ja viime viikolla kaksi nuorempaa saivat myös rokotukset. Mutta joskus se on tällaista ja kalliisiin eläinlääkärikäynteihin täytyy varautua kun koiria hankkii. Vakuutukset siis kannattaa hankkia !

Jos tulee lisäkysymyksiä koiriin liittyen niin saa laittaa tulemaan :-)

11 kommenttia :

  1. Aivan ihana postaus!! Juuri sellainen kun toivoinkin!!!:) hih, kyllä ihania noi teijän koissut:) ei voi muuta sanoo:)) niin söpöjä ja kauniita!!!:) ja mielestäni ehdoton + on valjaat!!!:) itse olen valjas ihminen.. Pantoja ei siis missään nimessä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, hyvä että oli mieleinen ! Mä oon kans ihan valjasihminen ;-D

      Poista
  2. Hauskoja ja suloisia tyttöjä :) Ja vau mikä makuualusta tuo missä lukee Dog! Mä olen ostanut parikin erilaista meidän Sulolle, mutta eipä ole kelvannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustaki noi on ihan sika kivan näköiset. Oli vielä tosi halvat, noin 15e kappale. Mieluummin nuo meidänkin koirat hengaa esim sohvalla :-D

      Poista
  3. Sinulle on tunnustus blogissani! ♥

    VastaaPoista
  4. Mistä noi ihanat koirien pedit on hommattu? Tosi kivan näköset! :)

    VastaaPoista
  5. Voi ei mä en kestä!!!!! :') Mun sydän jätti just yhden lyönnin välistä. Mitä söpöläisiä!<3 <3 :)

    VastaaPoista
  6. Ooi söpöjä!:3 mullakin on mopsi:)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)