17.1.2013

täydellinen vaatekaappi: alaosat

 Hetki tässä seuraavan osiossa tekemisessä on mennyt, mutta ei se mitään. Nyt siis alaosat, jotka kelpuuttaisin mun täydelliseen vaatekaappiin !

1. H&M - täältä / 2. Nelly - täältä* / 3. H&M - täältä / 4. Nelly - täältä* / 5. Gina - täältä / 6. H&M - täältä

Farkut on niin mun juttu. 95% mun jalasta sellaiset löytää. Täydelliseen vaatekaappiini kelpuuttaisin farkkuja sinisen eri sävyissä sekä mustana, mutta myös muissa väreissä. Malli on kuitenkin aina pillipunttinen !

Nuo vihreät ovat muuten samaa mallia kuin ne mitkä ostin stockalta keskisinisenä ! Pakko laittaa tilaukseen kun tää ostoslakko on ohi ;-D

1. H&M - täältä / 2. Boozt - täältä* / 3. H&M - täältä / 4. Boozt - täältä*

Keväisin ja kesäisin tykkään käyttää myös rennompia housuja, kuten chinoja. Ne ovat niin mukavia, mutta silti siistejä. Nuo ekat on kyllä pakko hankkia vaatekaappiin keväämmällä, vau! Lisäksi tekonahkahousut olisi kiva lisä housuvarastooni.

Hameet: 1. Nelly - täältä* / 2. Nelly - täältä* / 3. Nelly - täältä*

Sortsit: 1. Boozt - täältä* / 2. Boozt - täältä* / 3. H&M - täältä / Boozt - täältä*

Hameet ja sortsit. Pidän niistä kovasti, mutta tosi harvoin tulee käytettyä, johtuen Suomen säästä ja mun mukavuuden haluisuudesta. Varsinkin hameita käytän ehkä viisi kertaa vuodessa. Kuitenkin nuo kaikki yksilöt ovat sen verran upeita, että voisin useamminkin päälleni sujauttaa!

Onko siellä päässä enemmän hame- vai housutyyppejä?

*-merkityt tuotteet sisältävät mainoslinkin

4 kommenttia :

  1. ehdottomasti hameihminen!
    en oo farkkuja pitänyt varmaan 6 vuoteen ja housuja tulee käytettyä ainoastaan lenkkeilyn merkeissä. tietty shortseja sitten tulee käytettyä melkein yhtä usein kuin hameita ja mekkoja:)
    ps. tykkään sun blogista kauheesti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :-)

      Eli ihan toisin päin, miten mulla menee. Jännää!

      Kiva kuulla, ettö tykkäät !!

      Poista
  2. Mäki oon housuihminen ! Nyt kun oikein rupesin miettimään tajusin etten edes omista kun yhden hameen, jota sitäkään en oo käyttäny moneen vuoteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAh:-D Mullakin oli vielä vuosi sitten varmaan yksi hame, kesällä tuli sitten muutama ostettua. Mutta aika turhaan :-D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)